Засолювання огірків в пакеті

Інгредієнти:
- Часник 2 зубчики
- Хрін – невеликий листок
- Огірки 0,5 кілограми
- Кріп свіжий 10 грамів
- Спеції – за смаком
Приготування:
- Рецепт підходить саме для довгих салатних огірків. Такі плоди тонкі. Представлений рецепт ідеальний для даних огірків. Засолювання відбудеться значно швидше.
- Вимийте плоди й видаліть кінчики. Залежно від розміру огірків, їх можна порубати на 2 або 4 частини. За бажанням овочі також шинкують кружками невеликого розміру. Чим дрібніше сировина, тим швидше відбувається процес засолювання.
- Відмінною особливістю даного рецепта є якраз те, що огірки повинні бути нарізані в обов’язковому порядку. Практично немає ніякої різниці обраний вами спосіб шинкування огірків. Головним залишається те, щоб вони не були великими.
- Порубати очищений часник так дрібно, наскільки це можливо. Такий фактор дуже важливий в приготуванні. Часниковий сік повинен швидко проникати в м’якуш. В якості альтернативи пропонується скористатися спеціальним пресом для часнику.
- Дрібно наріжте вимиту зелень. Позбавтеся від грубих стебел, вони не знадобляться. В такому рецепті дозволяється використовувати виключно ажурні гілки. За смаком також допускається додавати невелику кількість петрушки.
- Розірвіть чистий лист хрону на шматочки невеликого розміру. Враховуйте, їх потрібно буде потім без зусиль видалити. Якщо немає можливості використовувати таку зелень, нічого страшного. Хрін виступає в якості додаткового компонента.
- Трохи посоліть огірки, як ви це робите для свіжого салату. Плоди не повинні вийти пересоленими. Розмішайте бруски й спробуйте на смак. Таким чином ви зможете визначити чи достатньо солі ви додали.
- Якщо смак виявився нормальним, для рецепта буде потрібно трохи більше солі. Після підготовки всіх компонентів їх необхідно помістити в поліетиленовий пакет. Краще вкласти пакет в пакет. Далі стане зрозуміліше, навіщо ми це зробили.
- Не забувайте присипати огірки невеликою кількістю запашного перцю свіжого помелу. Закрутіть пакет і починайте інтенсивно струшувати вміст. В результаті такої маніпуляції повинен виділитися сік. Залиште огірки на 10-12 хвилин.
- Через відведений час знову гарненько потрясіть вміст пакету. Наповніть поліетилен повітрям і щільно зав’яжіть. Надішліть пакет в такому стані в холодильну камеру. Через всього 1 годину малосольні огірки будуть готові.
Смачного!