ЗакускиХолодні закуски

Закусочний торт з грибних млинчиків

Простий, смачний і дуже ситний закусочний торт з грибних млинчиків з сиром і зеленою цибулею.

Інгредієнти:

Для млинців:

  • Борошно пшеничне цільнозернове 130 грамів
  • Крохмаль кукурудзяний 1 столова ложка
  • Молоко 200 мілілітрів
  • Яйця 2 штуки
  • Гриби солоні або мариновані 300 грамів
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Олія рослинна 2 столові ложки
  • Сіль за смаком

Для начинки:

  • Сир (у мене моцарела) 150 грамів
  • Цибуля зелена 1 пучок

Приготування:

  1. Гриби й цибулю пропустити через м’ясорубку й обсмажити на олії 10-15 хвилин.
  2. З борошна, крохмалю, молока і яєць замісити тісто. Додати в тісто обсмажені гриби з цибулею, посолити й перемішати. Випікати млинці на розігрітій сковороді з двох сторін до готовності (у мене вийшло 14 млинців діаметром 16 см).
  3. Для начинки сир натерти на крупній тертці.
  4. Зелену цибулю дрібно нарізати.
  5. Включити духовку для розігріву до 200 ° С.
  6. У форму для запікання стопкою викласти млинці, пересипаючи сиром і зеленою цибулею.
  7. Запікати млинцевий торт з сиром і зеленою цибулею 10-15 хвилин в духовці, розігрітій до 200 ° С.
  8. Готовий торт перекласти на блюдо, розрізати на порційні шматки й подати до столу.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Закуска з лосося в горіхово-сирній паніровці

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close