Закусочний торт з грибних млинчиків

Простий, смачний і дуже ситний закусочний торт з грибних млинчиків з сиром і зеленою цибулею.
Інгредієнти:
Для млинців:
- Борошно пшеничне цільнозернове 130 грамів
- Крохмаль кукурудзяний 1 столова ложка
- Молоко 200 мілілітрів
- Яйця 2 штуки
- Гриби солоні або мариновані 300 грамів
- Цибуля ріпчаста 1 штука
- Олія рослинна 2 столові ложки
- Сіль за смаком
Для начинки:
- Сир (у мене моцарела) 150 грамів
- Цибуля зелена 1 пучок
Приготування:
- Гриби й цибулю пропустити через м’ясорубку й обсмажити на олії 10-15 хвилин.
- З борошна, крохмалю, молока і яєць замісити тісто. Додати в тісто обсмажені гриби з цибулею, посолити й перемішати. Випікати млинці на розігрітій сковороді з двох сторін до готовності (у мене вийшло 14 млинців діаметром 16 см).
- Для начинки сир натерти на крупній тертці.
- Зелену цибулю дрібно нарізати.
- Включити духовку для розігріву до 200 ° С.
- У форму для запікання стопкою викласти млинці, пересипаючи сиром і зеленою цибулею.
- Запікати млинцевий торт з сиром і зеленою цибулею 10-15 хвилин в духовці, розігрітій до 200 ° С.
- Готовий торт перекласти на блюдо, розрізати на порційні шматки й подати до столу.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Закуска з лосося в горіхово-сирній паніровці