ЗакускиЗакуски з овочівХолодні закуски

Закусочний гарбузовий торт з соусом з майонезу

Якщо ви хочете здивувати гостей, приготуйте закусочний гарбузовий торт. Коржі на основі солодкого гарбуза відмінно поєднуються з соусом з майонезу, часнику і кропу.

Інгредієнти:

  • Гарбуз 600 грамів
  • Яйця 2 штуки
  • Борошно 50 грамів
  • Часник 15 грамів (5 зубчиків)
  • Майонез 200 грамів
  • Кріп свіжий 1 пучок
  • Сіль 1 чайна ложка
  • Перець чорний мелений на смак
  • Олія рослинна для змазування сковороди

Приготування:

  1. Гарбуз вимити, очищаємо і натираємо на крупній тертці.
  2. Часник очищаємо і пропускаємо через прес.
  3. До натертого гарбуза додаємо яйця, борошно і половину часнику. Солимо і перчимо.
  4. Ложкою ретельно перемішуємо.
  5. Сковороду (діаметр дна моєї сковороди – 20 см) змащуємо олією і розігріваємо.
  6. На розігріту сковороду викладаємо підготовлену суміш (2-3 столові ложки). Ложкою рівномірно розподіляємо масу по дну сковороди.
  7. Смажимо гарбузовий корж на середньому вогні по 2-3 хвилини з кожного боку. У мене вийшло 6 коржів.
  8. Кріп дрібно нарізаємо. Змішуємо майонез, кріп і часник, що залишився. Отриманим соусом змащуємо коржі, викладаючи один на інший.
  9. Щоб гарбузовий закусочний торт просочився, ставимо його в холодильник на 1 годину.
  10. Прикрашаємо торт на свій розсуд.
  11. Закусочний торт подається до столу холодним. Такий торт красиво виглядає на святковому столі.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Холодець з свинини і яловичини

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close