ЗакускиЗакуски з риби

Скумбрія домашнього посолу

Солона риба прекрасне доповнення до свіжої вареної картоплі або просто закуска, подана з цибулькою! У домашніх умовах ви самі можете додати стільки солі, скільки вам потрібно за смаком і насолодитися ласощами.

Інгредієнти:

  • Скумбрія 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Перець чорний горошком 12 штук
  • Лавровий лист 5 штук
  • Лимони 1/2 штуки
  • Вода 500 мілілітрів
  • Сіль 2 столові ложки
  • Цукор 1 столова ложка
  • Олія 2 столові ложки

Приготування:

  1. Скумбрію миємо, відрізаємо голову, потрошимо і знову промиваємо. Нарізаємо шматками, цибулю кільцями, лимон часточками.
  2. Укладаємо шматки скумбрії в глибокий посуд шарами, на кожен шар кладемо лимони, цибулю, горошки перцю і лаврові листи.
  3. У металевий посуд наливаємо воду, ставимо на вогонь і чекаємо, поки закипить. Додаємо сіль, цукор і олію. Знімаємо з вогню, трохи охолодити.
  4. Цим розсолом заливаємо рибу, посуд закриваємо або кришкою, або харчовою плівкою, залишаємо в холодильнику на 24 години.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close