ЗакускиЗакуски з птиці

Курячий паштет (печінка)

Ніжний курячий паштет, який можна зробити вдома. Він відрізняється від “магазинних” і відносно легко готується. Для тих, хто любить паштети, цей рецепт стане справжнім подарунком: смачно, ситно, корисно.

Інгредієнти:

  • Куряча печінка 500 грам
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Масло вершкове 70 грам
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Приготування:

  1. Промийте печінку і видаліть з неї плівочки.
  2. Дрібно наріжте цибулю й обсмажте її.
  3. Наріжте печінку і додайте її на сковороду. Обсмажте до готовності.
  4. Подрібніть блендером суміш.
  5. Посоліть і поперчіть.
  6. Додайте в паштет вершкове масло і перемішайте.
  7. Приберіть паштет в контейнер і залиште в холодильнику на кілька годин. Готово!

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close