Курячий паштет (печінка)

Ніжний курячий паштет, який можна зробити вдома. Він відрізняється від “магазинних” і відносно легко готується. Для тих, хто любить паштети, цей рецепт стане справжнім подарунком: смачно, ситно, корисно.
Інгредієнти:
- Куряча печінка 500 грам
- Цибуля ріпчаста 1 штука
- Масло вершкове 70 грам
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Приготування:
- Промийте печінку і видаліть з неї плівочки.
- Дрібно наріжте цибулю й обсмажте її.
- Наріжте печінку і додайте її на сковороду. Обсмажте до готовності.
- Подрібніть блендером суміш.
- Посоліть і поперчіть.
- Додайте в паштет вершкове масло і перемішайте.
- Приберіть паштет в контейнер і залиште в холодильнику на кілька годин. Готово!
Смачного!