ЗакускиЗакуски з овочів

Запечені перці з моцарелою і оливками

Прекрасна літня красива закуска! Болгарський перець служить і овочевим інгредієнтом, і формочкою для страви. Трохи сиру моцарелла, оливок – буквально через 20 хвилин на столі апетитне поєднання овочів та сиру!

Інгредієнти:

  • Перець болгарський 3 штуки
  • Сир моцарела маленькими кульками 1 пакетик
  • Оливки 1 банка
  • Базилік 3 стебла
  • Оливкова олія 1 столова ложка
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Приготування:

  1. З перців зрізати верхівку або розрізати уздовж навпіл.
  2. Покласти в кожен перець кілька кульок моцарелли й оливок. Посолити, поперчити.
  3. Поставити перці в жароміцний посуд, трохи змащений оливковою олією. Прикрасити листям базиліка.
  4. Запікати в духовці 20 хвилин при 220 градусах.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close