Запечені перці з моцарелою і оливками

Прекрасна літня красива закуска! Болгарський перець служить і овочевим інгредієнтом, і формочкою для страви. Трохи сиру моцарелла, оливок – буквально через 20 хвилин на столі апетитне поєднання овочів та сиру!
Інгредієнти:
- Перець болгарський 3 штуки
- Сир моцарела маленькими кульками 1 пакетик
- Оливки 1 банка
- Базилік 3 стебла
- Оливкова олія 1 столова ложка
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Приготування:
- З перців зрізати верхівку або розрізати уздовж навпіл.
- Покласти в кожен перець кілька кульок моцарелли й оливок. Посолити, поперчити.
- Поставити перці в жароміцний посуд, трохи змащений оливковою олією. Прикрасити листям базиліка.
- Запікати в духовці 20 хвилин при 220 градусах.
Смачного!