ЗакускиХолодні закуски

Закуска з моцарелли в гострій сирній паніровці

Нічого не говорить «моє серце належить тобі» так само, як це гостре, сирне і хрустке частування. Тут немає нічого витонченого: все від яскраво-червоного кольору і до сміливого смаку чітко покаже коханій людині, як вона вам дорога.

Інгредієнти:

  • Сиру моцарелла 2 бруски (по 450 грамів)
  • Гострих кукурудзяних паличок зі смаком сиру, наприклад Cheetos 3 упакування (по 240 грамів)
  • 4 великих яйця, злегка збити
  • Рослинна олія для смаження
  • Соусу «Ранч» 1/2 стакана
  • В’єтнамського гострого соусу, наприклад Шрірача 2 столові ложки
  • Спеціальне обладнання: формочка для вирізання печива у вигляді серця і термометр для фритюру

Приготування:

  1. Покладіть не розпаковану моцареллу в морозильну камеру на 30 хвилин для затвердіння. Тим часом завантажте кукурудзяні палички в кухонний комбайн і подрібніть в дрібну крихту. Відсипте 1 стакан для прикраси, решту маси пересипте в більшу миску. В окрему велику місткість помістіть яйця.
  2. Розпакуйте холодну моцареллу і довгим тонким ножем розріжте вздовж на три частини з вузького боку (як хліб для сендвічів) – вийде 6 тонких пластів сиру.
  3. Формою для печива у вигляді серця виріжте з кожного тонкого шару по 2 «сердечка». Повинно бути 12 «сердечок». Гострим кінцем форми виріжте клин у верхній частині кожного шматочка, щоб форма серця була більш виразною. Вирізані шматочки збережіть для інших рецептів.
  4. Занурте кожне «сердечко» у збите яйце, потім обваляйте в крихті зі снеків, повністю покриваючи. Повторіть ще 2 рази, щоб отримати товстий шар панірування, і перекладіть на деко. Заморожуйте сирні «сердечка» мінімум 1 годину. Або зберігайте не більше 3 днів.
  5. У велику важку каструлю налийте олію шаром 5 см і прикріпіть термометр. Розігрійте олію на середньому вогні до 180 ° С. За допомогою шумівки або сита в 3 заходи занурюйте «сердечка» в олію й обсмажуйте близько 4 хвилин до рум’яного кольору, поки сир не розплавиться.
  6. Витягніть з фритюру й обсушити на паперових рушниках. Перекладіть «сердечка» на тарілку і посипте сирною крихтою. У маленьку сервірувальну миску налийте соус «Ранч», в центр додайте гострий соус.
    Проведіть кінчиком ножа по центру заправки й гострого соусу, малюючи форму серця. Подавайте обсмажені «сердечка» гарячими з гострим дип-соусом.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт яйця по-шотландськи

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close