ЗакускиЗакуски з овочів

Закуска з баклажанів з м’ятою

Літня закуска зі свіжим смаком викличе фурор на будь-якому святі чи застіллі. Приготувати її нескладно, особливо якщо у вас є свій город. Втім, в будь-якому магазині ви можете купити нескладні інгредієнти для цієї страви та пригостити гостей.

Інгредієнти:

  • Баклажан 300 грам
  • М’ята свіжа 1 пучок
  • Часник 2 зубчики
  • Соєвий соус 2 столові ложки
  • Гострий перець 1 чайна ложка
  • Сік лимонний за смаком
  • Олія 2 столові ложки
  • Сіль за смаком

Приготування:

  1. Вимийте баклажани й очистіть їх від шкірки, розріжте кожен баклажан на 4-5 частин.
  2. Покладіть в пароварку і готуйте до м’якості – зазвичай на приготування потрібно близько півгодини. Наріжте готові баклажани невеликими кубиками.
  3. Дрібно наріжте часник і м’яту. Змішайте їх з соєвим соусом, лимонним соком, перцем і олією.
  4. Викладіть баклажани в форму, а потім полийте соусом і дайте настоятися. Подавайте на стіл.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close