АмериканськаГарячі закускиЗакускиКухні світу

Цибулеві кільця з сиром в клярі

Цибулеві кільця в клярі – приклад того, як самий бюджетний продукт на вашій кухні перетворюється в першокласну закуску. Її перевага в тому, що ви можете скільки завгодно експериментувати з прянощами й добавками та кожного разу отримувати нові смаки хрустких цибулевих кілець. Додайте в кляр для цибулі тертий сир пармезан, і ви залишитеся задоволені тим, як заграє по-новому їх смак, а текстура стане ще смачніше. Хрусткі зовні й ніжні всередині смажені цибульні кільця краще подавати ще гарячими, поки не застиг сир.

Час: 30 хвилин
Складність: легко
Порцій: 6

Інгредієнти:

  • 2 середні цибулини, очищені й нарізані кільцями товщиною 0,8 см.
  • Пшеничного борошна 1 стакан
  • Рисової муки 1 стакан
  • Дрібно натертого пармезану 1 стакан і ще трохи для посипання
  • Гірчичного порошку 3 столові ложки
  • Паприки 1 столова ложка
  • Часникового порошку 1 чайна ложка
  • Кислого молока або кефіру 2 стакани
  • Темного пива 1 стакан
  • Гірчиці 2 столові ложки
  • Рослинна олія для смаження у фритюрі

Приготування:

  1. Фритюрницю або великий чавунець наповніть олією на 5 см у висоту. Нагрійте до 165 ° – 170 ° С.
    Замісити кляр: у великій мисці змішайте пшеничне борошно, рисове борошно, пармезан, гірчичний порошок, паприку, часниковий порошок і 2 столові ложки солі. В іншій мисці змішайте кисле молоко, пиво і гірчицю. Відлийте 1 стакан отриманої суміші, а решту перелийте в миску з сухими інгредієнтами та замісіть однорідне тісто по консистенції, як тісто для оладок.
  2. Посмажте спочатку 1 цибульне кільце. Занурте його в тісто і смажте 2 хвилини до золотистого кольору. Якщо за цей час тісто не присмажилось, воно, швидше за все, дуже густе. Хлюпніть трохи рідкої суміші, яку ви залишили перед замішуванням тіста (можливо, вам його ще трохи доведеться розбавити, після того, як воно настоїться).
  3. По кілька штук макайте кільця цибулі в тісто і смажте приблизно 2 хвилини до золотистого кольору. За допомогою шумівки дістаньте кільця з олії та перекладіть на решітку. Відразу ж посипте зверху пармезаном.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Яйця по-шотландськи

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close