Цибулеві кільця в стилі стейк-хаус

Приготуйте кільця цибулі так, як їх готують в кращих стейк-хаусах, м’ясних ресторанах. Цибулю нарізають широкими кільцями, панірують і смажать у фритюрі. Хрусткі кільця стануть чудовим гарніром до м’ясних страв, а також відмінною закускою до пива.
Інгредієнти:
- 2 великі червоні цибулини, нарізані кільцями шириною 2,5 см
- 2 стакани молока й 1 велике яйце (збийте)
- 1 стакан борошна, 1 стакан кукурудзяного крохмалю й 1 чайну ложку солі (змішайте)
- Спеціальне обладнання: фритюрниця або каструля з товстим дном, наповнена на 10 см рослинною олією, нагрітою до 185 ° С
Приготування:
- Цибулеві кільця замочіть в молочно-яєчній суміші на 30 секунд. Потім обваляйте кожне кільце в борошняній суміші. Знову занурте кільця в молоко, потім в борошно.
- Смажте в розпеченій олії приблизно 5 хвилин до золотистого кольору. Перекладіть на паперові рушники, щоб стекла олія, посоліть за смаком.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Цибулеві кільця в клярі