Гарячі закускиЗакускиЗакуски з овочів

Цибулеві кільця в стилі стейк-хаус

Приготуйте кільця цибулі так, як їх готують в кращих стейк-хаусах, м’ясних ресторанах. Цибулю нарізають широкими кільцями, панірують і смажать у фритюрі. Хрусткі кільця стануть чудовим гарніром до м’ясних страв, а також відмінною закускою до пива.

Інгредієнти:

  • 2 великі червоні цибулини, нарізані кільцями шириною 2,5 см
  • 2 стакани молока й 1 велике яйце (збийте)
  • 1 стакан борошна, 1 стакан кукурудзяного крохмалю й 1 чайну ложку солі (змішайте)
  • Спеціальне обладнання: фритюрниця або каструля з товстим дном, наповнена на 10 см рослинною олією, нагрітою до 185 ° С

Приготування:

  1. Цибулеві кільця замочіть в молочно-яєчній суміші на 30 секунд. Потім обваляйте кожне кільце в борошняній суміші. Знову занурте кільця в молоко, потім в борошно.
  2. Смажте в розпеченій олії приблизно 5 хвилин до золотистого кольору. Перекладіть на паперові рушники, щоб стекла олія, посоліть за смаком.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Цибулеві кільця в клярі

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close