АмериканськаГарячі закускиЗакускиКухні світу

Цибулеві кільця в пивному клярі

Перед такими хрусткими кільцями цибулі мало хто встоїть. Вони чудові навіть без соусу. Зовнішня підсмажена скоринка з пивного кляра досить легка, повітряна і хрустка, яка не обсипається при відкушуванні. Смак печеного болгарського перцю в дип-соусі посилюється з часом. Сам соус можна використовувати не тільки з кільцями, а й з овочами, в сендвічах.

Час: 1 година 20 хвилин
Складність: легко
Порцій: 6 – 8

Інгредієнти:

Цибулеві кільця в клярі:

  • 2 цибулини
  • Кислого молока 2 стакани
  • Борошна 2 стакани, розділеного на порції
  • Гранульованого часнику 1 чайна ложка
  • Пива 350 мілілітрів
  • Дрібно натертого пармезану 3 столові ложки
  • Рослинної олії 4 стакани

Дип-соус:

  • Сметани 1 стакан
  • Майонезу 3/4 стакана
  • В’ялених томатів 3 столові ложки
  • Червоного болгарського перцю 1/4 стакана, запеченого
  • Соку лайма 1 столова ложка
  • Чорного перцю 1,5 чайної ложки, грубого помелу
  • Солі 2 чайні ложки
  • Білого вина 3 столові ложки
  • Часнику 1 столова ложка, подрібненого

Приготування:

  1. Змішайте в кухонному комбайні сметану, майонез, в’ялені помідори, червоний болгарський перець, сік лайма, 1/2 чайної ложки чорного перцю, 1 чайну ложку солі, біле вино і подрібнений часник. Накрийте кришкою і поставте соус в холодильник на 1 годину.
  2. Розріжте цибулю на кружечки товщиною 1 см, видаліть зовнішній темний шар, розділіть на кільця і ​​замочіть в кислому молоці на 1 годину.
  3. У каструлі з товстими стінками нагрійте рослинну олію до 180 ° С. З’єднайте 1 стакан борошна, сіль, що залишилася, перець і часник, ретельно перемішайте. Зробіть те ж саме в середній мисці з пивом і 1 стаканом муки.
  4. Вийміть кільця цибулі з кислого молока, струсіть. Обваляйте в борошні, струсіть зайве, потім занурте в пивній кляр. Кидайте окремі кільця в рослинну олію. Продовжуйте процес, намагаючись не смажити за раз занадто багато, щоб кільця не злиплися. Коли вони стануть золотистими, діставайте і залишайте на паперових рушниках для вбирання зайвого жиру.
  5. Прикрасьте кільця цибулі пармезаном.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Фондю з сиром брі та шампанським

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close