Цибулеві кільця в кукурудзяній муці

Цибулеві кільця з’явилися в американській кухні близько 100 років назад. Спочатку їх подавали як доповнення до м’ясних і рибних страв. Сьогодні цю нехитру закуску можна зустріти практично в будь-якій країні світу, як у фаст-фуд ресторанах, так і в більш вишуканих закладах. Але приготувати цибульні кільця дома так само не складе проблеми практично на кожній кухні знайдеться пара цибулин, борошно і рослинна олія. Можна подати їх в якості закуски для гостей або ж використовувати, як і було задумано творцями, як частину складного гарніру.
Інгредієнти:
- 2 великі цибулини
- Кислого молока або кефіру 2 стакани
- Пшеничного борошна 1,5 стакана
- Кукурудзяної муки 1/4 стакана
- Рослинної олії 1 літра
Приготування:
- Приготування страви за рецептом: Цибулю почистьте, наріжте кружальцями завтовшки 1,2-2 см і розберіть на кільця. У мисці середнього розміру змішайте кисле молоко, 1,5 чайної ложки солі й 1 чайну ложку перцю. Засипте кільця цибулі, ретельно перемішайте і залиште маринуватися мінімум на 15 хвилин. В окремій чаші змішайте обидва види борошна, 1 чайну ложку солі, і 0,5 чайної ложки перцю.
- Коли зберетеся смажити кільця цибулі, попередньо розігрійте духовку до 93 ° С. Застеліть деко паперовими рушниками.
- У великій каструлі або казанку розігрійте олію до 175 ° С. Партіями витягніть цибулю з кислого молока й обваляйте в суміші борошна. Покладіть в гарячу олію і смажте протягом 2 хвилин, до золотисто-коричневої скоринки, за допомогою щипців один раз переверніть кільця під час обсмажування. Не кладіть одночасно занадто багато!
- Викладіть готові кільця цибулі на деко, рясно посоліть і поставте підігріватися в духовку поки готується наступна партія. Продовжуйте смажити й перекладати їх в розігріту духовку поки повністю не пожарите всі кільця цибулі. У духовці вони будуть продовжувати залишатися хрусткими до 30 хвилин. Подавайте гарячими.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Хрустка смажена капуста кале