Цибулеві кільця в клярі

Цибулеві кільця можна знайти в меню практично будь-якого пабу чи кафе в американському стилі. Хрустка закуска ніжна всередині, при цьому неймовірно проста в приготуванні й економічна. Крім того, кільця можна надалі використовувати й для приготування інших страв, наприклад, бургерів або більш складних закусок. Беріть на озброєння.
Час: 50 хвилин
Складність: легко
Порцій: 4
Інгредієнти:
- 2 великих солодких цибулини, нарізати кільцями по 1,2 см
- Муки 2,5 стакана
- Кукурудзяного крохмалю 0,5 стакана
- Паприки 2 чайні ложки
- Каєннського перцю 1 чайна ложка
- Дрібно натертої цедри лайма 1 чайна ложка
- Молока 1,5 стакана
- Мінеральної води з газом 1 стакан
- 1 велике яйце
- Рослинна олія, для фритюру
Приготування:
- Розігрійте духовку до 100 ° С. Встановіть решітку над листом. Велику глибоку каструлю встановіть на середній вогонь і заповніть на 5 см рослинною олією, нагрійте до 190 ° С. Розберіть цибулю на кільця і покладіть у велику чашку. Обваляйте їх в 0,5 стакана муки. Викладіть кільця цибулі на решітку; залиште на 15 хвилин.
- У великій чашці, віночком змішайте решту 2 стакани борошна з кукурудзяним крохмалем, паприкою, каєннським перцем, цедрою лайма і 1,5 чайної ложки солі. Додайте молоко, мінералку і яйце, і збовтайте віночком щоб змішати.
- Готуйте 3-4 партіями. Невелику кількість цибулевих кілець занурте в тісто і відразу ж відправте в киплячу олію. Обсмажте протягом 2-3 хвилини, один раз перевернувши, до утворення хрусткої золотистої скоринки. Між партіями давайте олії знову закипіти.
- Посипте кільця крупною сіллю. Подайте відразу з занурювальним соусом на свій смак або перекладіть на решітку і поставте підігріватися в духовку, поки не прийде час для подачі.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Долма у виноградному листі