ЗакускиЗакуски з овочів

Цвітна капуста буффало з дипом з блакитного сиру

Ця запечена закуска з цвітної капусти – легша альтернатива курячим крильцям, тому що смак її нічим не відрізняється від всіма улюбленого аромату буффало: гострого соусу і вершкового масла, і, крім того, її теж можна їсти руками. Не забудьте подати дип-соус з прохолодною сметаною і сиру з блакитною цвіллю.

Час: 50 хвилин
Складність: легко
Порцій: 4 – 6

Інгредієнти:

Цвітна капуста буффало:

  • Суцвіття цвітної капусти (приблизно 1 головка середнього розміру) 8 стаканів
  • Вершкового масла 2 столові ложки
  • Гострого соусу, такого як Frank’s Red Hot 1/4 стакана
  • Свіжовичавленого лимонного соку 1 столова ложка
  • Оливкової олії 2 столові ложки
  • Сіль

Сирний соус:

  • Знежиреної сметани 1/3 стакана
  • Розкришеного сиру з блакитною цвіллю 2 столові ложки
  • Знежиреного молока 1 столова ложка
  • Майонезу 2 чайні ложки
  • Сіль і мелений чорний перець

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 205 ° С.
  2. Для сирного соусу: в маленькій мисці змішайте сметану, сир з блакитною пліснявою, молоко, майонез, 1/3 чайної ложки солі й кілька зерен перцю. Накрийте і поставте холодильник приблизно на 30 хвилин.
  3. Для кольорової капусти буффало: в цей час в мікрохвильовці в відповідній маленькій мисці розтопіть на високій потужності вершкове масло. Додайте гострий соус і лимонний сік.
  4. У великій мисці змішайте 1/2 стакана води, оливкової олії й 1/4 чайної ложки солі. Додайте цвітну капусту і добре перемішайте. Викладіть капусту на деко з бортами та підрум’яньте в духовці до м’якості 20-25 хвилин. Знову перемішайте суміш з гострим соусом, полийте ним кольорову капусту і перемішайте щипцями, щоб суцвіття були покриті соусом.
  5. Запікайте, поки соус не почне кипіти й не підрум’яниться по краях, ще 5-7 хвилин. Подавайте в гарячому вигляді з сирним соусом.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Хрустка смажена капуста кале

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close