Тости з паштетом з консервованої квасолі й риби

Такі бутерброди з паштетом з консервованої квасолі й сардин робляться буквально за лічені хвилини.
Інгредієнти:
- Батон 6 скибочок
- Квасоля біла консервована 150 грамів
- Сардини консервовані 150 грамів
- Часник 1 зубчик
- Олія рослинна 1 столова ложка
- Сік лимона за смаком
- Петрушка свіжа 4 гілочки
Приготування:
- Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
- Відкрийте банки з квасолею і сардинами, злийте рідину.
- У чашу блендера викладіть квасолю і сардини.
- Часник очистьте і натріть на дрібній тертці. Додайте в чашу з квасолею і рибою.
- Пробийте все блендером до однорідної маси.
- Додайте рослинну олію і сік лимона. Перемішайте до однорідної маси.
- Петрушку промийте та висушіть, наріжте.
- Викладіть паштет з квасолі й риби в салатник, посипте половиною петрушки.
- Підсушіть скибочки батона на сухій сковороді на середньому вогні протягом 3-4 хвилин з кожного боку.
- Паштет з квасолі й риби намажте на підсушену скибочку батона і подавайте з гарячим солодким чаєм.
- А якщо викласти такий паштет в тарталетки, прикрасити зеленню і лимоном, вийде чудова закуска на святковий стіл.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Французькі тости з ковбасою, грибами й помідорами