
Теплий салат з грибів, цукіні й помідорів. Цей овочевий салат можна подавати як теплим так і в охолодженому вигляді. Дуже смачне овочеве блюдо, можна і як рагу подавати. Спробуйте.
Інгредієнти:
- Цукіні 1 штука
- Печериці 200 грамів
- Салатний лист пучок
- Соєвий соус до смаку
- Суміш перців за смаком
- Оливкова олія за смаком
- Помідор 2 штуки
Приготування:
- Цукіні нарізати кубиком середнього розміру.
- Печериці промити. Нарізати часточками.
- Обсмажити на рослинній олії до готовності.
- Кубиком нарізати й помідор, я люблю брати рожеві помідори.
- З’єднати всі інгредієнти, включаючи й салатне листя. Заправити соєвим соусом, оливковою олією, поперчити. Перемішати.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Картопляний салат з чорною редькою