ЗакускиСалати

Теплий овочевий салат з яйцем

Теплий овочевий салат з яйцем. Цю повноцінну другу страву можна готувати в будь-який час року. Мені дуже подобаються такі салати з молодих сезонних овочів. А подати можна з чим завгодно — свіжі або солоні овочі.

Інгредієнти:

  • Картопля 2 штуки
  • Морква 1 штука
  • Яйце куряче 1 штука
  • Оливкова олія 2 столові ложки
  • Оцет бальзамічний 1 чайна ложка
  • Соус устричний 1 чайна ложка
  • Цибуля зелена 2 штуки
  • Петрушка 2 штуки
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний за смаком

Приготування:

  1. Наріжте моркву навскіс середніми скибочками.
  2. Картоплю наріжте скибочками — часточками.
  3. Варіть до готовності в підсоленій воді.
  4. А поки приготуйте заправку з цибулі, петрушки, оцту, соусу, оливкової олії й перцю. Перемішайте.
  5. Варене яйце розріжте навпіл і покладіть в заправку розрізом вниз, так яйця вберуть в себе аромати.
  6. З приготованих овочів злийте повністю рідину. Яйця приберіть з заправки, викладіть овочі в заправку і швидко перемішайте.
  7. Розкладіть овочі на тарілку і не забудьте про яйця.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Салат з пекінської капусти та корейської моркви

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close