Тарталетки з куркою і грибами на святковий стіл

Сьогодні готую Тарталетки з куркою і грибами. Тарталетки – завжди бажана прикраса столу. Вони гарні й на Новий рік, і на день народження, і на будь яке інше свято. Це універсальне фуршетне блюдо.
Інгредієнти:
- Тарталеток 15-20 штук
- Курячого філе (грудка) 500 грамів
- Печериць 300 грамів
- 3 яйця
- 1 цибулина
- Майонезу 3 столові ложки
- Сіль і перець за смаком
- Рослинної олії 2 столові ложки
- Оливки й листочки петрушки для прикраси
Приготування:
- Курячі грудки потрібно відварити, запекти або обсмажити на грилі.
- Гриби печериці почистимо і дрібно нарізаємо.
- Цибулю дрібно рубаємо.
- Викладаємо порізані печериці на сковороду й обсмажуємо, періодично помішуючи, до випаровування рідини.
- Потім до грибів додаємо сіль, суміш перців, порізану цибулю, рослинну олію й обсмажуємо до м’якості цибулі. Гриби з цибулею повинні трохи зарум’яниться.
- Знімаємо з плити й даємо трохи охолонути.
- Остиглу курячу грудку дрібно нарізаємо.
- Заздалегідь відварені яйця нарізаємо на невеликі кубики.
- Все з’єднуємо в зручній місткості.
- Заправляємо майонезом і перемішуємо. Пробуємо на смак, якщо потрібно підсолюємо.
- Беремо готові тарталетки й наповнюємо приготованою начинкою.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Холодець з яловичого язика з горошком