
Таку закуску можна приготувати на свято. Гості оцінять поєднання соковитої сьомги й ніжності рису.
Інгредієнти:
- Сир 200 грамів
- Сьомга слабосолона 160 грамів
- Яйця 1 штука
- Рис 4 столові ложки
- Кінза 15 грамів
- Цибуля зелена 15 грамів
- Зелень петрушки 15 грамів
- Майонез
Приготування:
- Відварити рис.
- Малосолону сьомгу нарізати тонкими скибочками.
- Відварити й натерти яйце.
- Зелень нашаткувати, можна використовувати цибулю і кінзу, петрушку.
- Рис викласти на блюдо, намазати майонезом.
- Наступний шар – риба, майонез.
- Далі – шматочки сиру, зелень.
Порада
Прикрасити салат на свій смак, наприклад, смужками червоного болгарського перцю і листочками петрушки.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Салат з вареною куркою і сухариками