ЗакускиХолодні закуски

Сирне поліно з соусом Ранч

Автор рецепта – Тріша Йервуд (Trisha Yearwood)

Час: 50 хв.
Складність: легко
Порцій: 15

Інгредієнти:

  • Вершкового крем-сиру 350 грамів, кімнатної температури
  • Майонезу 1/2 стакана
  • Кислого молока 1/2 стакана, перемішати
  • Соусу Ранч 1 порція 30 грамів
  • Сиру Чеддер 450 грамів, натерти, залишити при кімнатній температурі
  • Горіхів пекан 1 стакан, грубо порубати
  • Крекери або чіпси у формі кренделів, для подачі

Приготування:

  1. У стаціонарному міксері збийте вершковий крем-сир, майонез, кисле молоко і соус Ранч в однорідну масу. Додайте сир Чеддер і продовжуйте збивати. Зберіть масу, і загорніть в харчову плівку. Помістіть її в морозильник для застигання на 30 хв. Тепер з масою легше працювати, ви можете надати їй будь-яку форму, яку вважатимете за краще.
  2. Скачайте рулетом. Розподіліть товчені горіхи по листу або на аркуші пергаменту. Зберіть поверхнею рулету всі горіхи.
  3. Викладіть на блюдо сервування, і розрівняйте, щоб вийшло поліно. Поруч укладіть крекери або чіпси, в залежності від того, чи будуть ваші гості намазувати спред на крекер, або зачерпувати.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close