ЗакускиХолодні закуски

Сирна паста для бутербродів

Серед загального числа закусок наша сирна паста буде виглядати не так добре, як з сиром Чедер. Його додавання покращує зовнішній вигляд, адже те, що незрівнянне на смак, має також і гарно виглядати.

Інгредієнти:

  • Сиру Чедер 450 грамів, нарізаного на кубики
  • Вершкового крем-сиру 115 грамів, кімнатної температури
  • Шампанського 1/2 стакана
  • Сушеної петрушки 1 чайна ложка
  • Меленого мускатного горіха 1/2 чайної ложки
  • Меленого червоного перцю 1/8 чайної ложки
  • Товчених смажених горіхів пекан для обвалювання 1/2 стакана

Приготування:

  1. Помістіть всі інгредієнти в кухонний комбайн. Збийте до однорідності. Помістіть в морозильник для затвердіння, приблизно на 30 хв. По закінченню часу скачайте в кулю, і обваляйте в горіхах.
  2. ерекладіть на блюдо сервування, накрийте харчовою плівкою. Помістіть в холодильник принаймні на 2 години, щоб аромати змішалися. Перед подачею дайте постояти при кімнатній температурі, щоб аромати вивільнилися.
  3. Виносьте чізбол до святкового столу разом з овочами, крекерами або тостами, укладеними збоку.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close