Сирна паста для бутербродів

Серед загального числа закусок наша сирна паста буде виглядати не так добре, як з сиром Чедер. Його додавання покращує зовнішній вигляд, адже те, що незрівнянне на смак, має також і гарно виглядати.
Інгредієнти:
- Сиру Чедер 450 грамів, нарізаного на кубики
- Вершкового крем-сиру 115 грамів, кімнатної температури
- Шампанського 1/2 стакана
- Сушеної петрушки 1 чайна ложка
- Меленого мускатного горіха 1/2 чайної ложки
- Меленого червоного перцю 1/8 чайної ложки
- Товчених смажених горіхів пекан для обвалювання 1/2 стакана
Приготування:
- Помістіть всі інгредієнти в кухонний комбайн. Збийте до однорідності. Помістіть в морозильник для затвердіння, приблизно на 30 хв. По закінченню часу скачайте в кулю, і обваляйте в горіхах.
- ерекладіть на блюдо сервування, накрийте харчовою плівкою. Помістіть в холодильник принаймні на 2 години, щоб аромати змішалися. Перед подачею дайте постояти при кімнатній температурі, щоб аромати вивільнилися.
- Виносьте чізбол до святкового столу разом з овочами, крекерами або тостами, укладеними збоку.
Смачного!