ЗакускиМ'ясні закуски

Свинина запечена в духовці

М’ясо, запечене в духовці, стане в пригоді для будь-якого випадку. Його можна подати на святковий стіл як гарячу закуску. А можна охолодити в холодильнику і використовувати як нарізку для бутербродів.

Інгредієнти:

  • Свинина 1 кілограм
  • Сметана 2-3 столові ложки
  • Гірчиця зерниста 2-3 столові ложки
  • Олія рослинна 2 столові ложки
  • Сіль за смаком
  • Спеції за смаком
  • Цибуля ріпчаста 1 штука

Приготування:

  1. Для приготування маринаду змішайте сметану і гірчицю.
  2. Додайте рослинну олію, сіль, спеції й нарізану цибулю. Все перемішайте.
  3. М’ясо замаринуйте і залиште постояти на пару годин.
  4. Потім викладіть м’ясо в форму для запікання і поставте в духовку при 200 ℃ на 1,5 години.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Шинка в медовій глазурі на грилі

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close