Соус з білих грибів

Такий простий соус із сушених білих грибів відмінно підійде для пасти й деяких м’ясних страв. Обов’язково спробуйте.
Інгредієнти:
- Білі гриби сушені 40 грамів
- Часник 2 зубчики
- Оливкова олія 1 столова ложка
- Вершки 400 мілілітрів
- Сіль, перець до смаку
Приготування:
- Викласти гриби в миску і залити окропом. Залишити на 10 хвилин.
- Злити зайву воду, викласти гриби в блендер і подрібнити.
- Отримане грибне пюре викласти в нагрітий з оливковою олією сотейник і прогрівати 5 хвилин.
- Додати очищений і видавлений часник, вершки, сіль і перець.
- Перемішати, довести до кипіння і готувати соус на повільному вогні під кришкою 12-15 хвилин.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Пасата з помідорів