Соуси і приправи

Соус барбекю – класичний

Соус для барбекю відмінно підходить до всіх м’ясних страв. Особливо добре поєднується з м’ясом, посмаженим на вугіллі, робить його смак багатший і цікавіше. Замаринуйте м’ясо в соусі барбекю, або намажте під час смаження, або ж полийте вже готову страву. Цей класичний соус для барбекю надовго не затримається в вашому холодильнику!

Інгредієнти:

  • Рослинної олії 3 столові ложки
  • 1 велика цибулина, дрібно нарізана
  • Часнику 2 зубчики, подрібнених
  • Кетчупу 1 стакан
  • Соусу чилі 1 стакан
  • Тростинного цукру 0,5 стакана
  • Яблучного оцту 0,5 стакана
  • Соусу для стейка 2 столові ложки
  • Пряної гірчиці 2 столові ложки
  • Вустерського соусу 2 столові ложки

Приготування:

  1. У невеликій каструлі з товстим дном на помірному вогні нагрійте рослинну олію. Додайте цибулю, часник і обсмажте, постійно помішуючи, протягом 8 хвилин, до золотистого кольору.
  2. Потім додайте інші інгредієнти й доведіть до кипіння. Зменште вогонь. Варіть на слабкому вогні, часто помішуючи, поки соус злегка не загусне, приблизно 40 хвилин. Дайте готовому соусу повністю охолонути.
  3. Зберігайте соус барбекю в холодильнику в повітронепроникному контейнері протягом 1 тижня. Вихід: 2 стакани Змащуйте соусом м’ясо під час смаження за 10 хвилин до готовності.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Легкий соус «Ранч»

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close