ЗакускиСоуси і приправи

Легкий соус «Ранч»

Автор рецепта – Food Network

Приготування легкого соусу для салату Ранч.

Час: 10 хв.
Складність: легко
Кількість: 1 стакан

Інгредієнти:

  • Сколотини 2/3 стакана
  • Майонезу 1/4 стакана
  • Вустерського соусу 2 чайні ложки
  • Цибулевого порошку 1/2 чайної ложки
  • Пластівців сушеної цибулі 1/2 чайної ложки
  • Часникового порошку 1/4 чайної ложки
  • Рубленої свіжої цибулі-шніт 1 столова ложка
  • Рубленого свіжого кропу 1 столова ложка
  • Рубаної свіжої петрушки 1 столова ложка
  • Велика сіль і мелений перець

Приготування:

Збити за допомогою віночка сколотину, майонез, вустерський соус, цибулеві пластівці, часниковий порошок, цибулю-шріт, кріп і петрушку. Додати 1/2 чайної ложки солі й 1/4 чайної ложки перцю.

Смачного!

Попробуйте приготувати соус Ранч за рецептом Рі Драммонд

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close