Соус з кропиви

Ця рослина з яскравими зеленими листками може стати відмінною основою для літнього соусу. Для незвичайної страви знадобляться волоські або кедрові горіхи, трохи пармезану й оливкової олії.
Інгредієнти:
- Кропива 3 пучки
- Волоські горіхи 6 столових ложок
- Горіхи кедрові 2 столові ложки
- Оливкова олія 5 столових ложок
- Тертий сир пармезан 4 столові ложки
- Сіль за смаком
Приготування:
- Кропиву обдати окропом, потім порізати ножем, перекласти в блендер.
- Залити оливковою олією і збити.
- Додати волоські й кедрові горіхи та знову збити.
- Пармезан (в натертому вигляді або шматками) перекласти в блендер і збити до однорідної маси.
- Подавати відразу на стіл або зберігати в холодильнику в закритій банці.
Смачного!