ЗакускиСоуси і приправи

Соус з кропиви

Ця рослина з яскравими зеленими листками може стати відмінною основою для літнього соусу. Для незвичайної страви знадобляться волоські або кедрові горіхи, трохи пармезану й оливкової олії.

Інгредієнти:

  • Кропива 3 пучки
  • Волоські горіхи 6 столових ложок
  • Горіхи кедрові 2 столові ложки
  • Оливкова олія 5 столових ложок
  • Тертий сир пармезан 4 столові ложки
  • Сіль за смаком

Приготування:

  1. Кропиву обдати окропом, потім порізати ножем, перекласти в блендер.
  2. Залити оливковою олією і збити.
  3. Додати волоські й кедрові горіхи та знову збити.
  4. Пармезан (в натертому вигляді або шматками) перекласти в блендер і збити до однорідної маси.
  5. Подавати відразу на стіл або зберігати в холодильнику в закритій банці.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close