ЗакускиСоуси і приправи

Соус дип з білої квасолі та дорблю

Соус дип готують для того, щоб в нього можна було вмокати нарізані широкою соломкою овочі – моркву, селеру або огірок. За допомогою блендера можна домогтися приємної ніжної текстури й цікавого поєднання смаку – сиру дорблю і білої квасолі!

Інгредієнти:

  • Квасоля біла консервована 1 банка
  • Сир дорблю 100 грамів
  • Оливкова олія 4 столові ложки
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Стебло селери за смаком
  • Морква за смаком

Приготування:

  1. У блендер помістити білу квасолю з консервованої банки разом з рідиною. Ретельно збити в однорідну суміш.
  2. Сир дорблю порізати на шматки й додати в блендер – знову збити.
    Трохи поперчити. Подавати з нарізаними соломкою стеблом селери та морквою.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close