Гарячі закускиЗакускиЗакуски Π· ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Ρ–Π²

Π‘ΠΎΠ»ΠΎΠ΄ΠΊΠΈΠΉ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ, Ρ„Π°Ρ€ΡˆΠΈΡ€ΠΎΠ²Π°Π½ΠΈΠΉ ΠΏΠΎΠΌΡ–Π΄ΠΎΡ€Π°ΠΌΠΈ ΠΉ сиром

ΠŸΡ€ΠΎΡΡ‚Π° Π² ΠΏΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ–, Π°Π»Π΅ Π±Π°Π³Π°Ρ‚ΠΎΠ³Ρ€Π°Π½Π½Π° Π½Π° смак закуска. Π‘ΠΎΠ»ΠΎΠ΄ΠΊΡ–ΡΡ‚ΡŒ ΠΏΠ΅Ρ€Ρ†ΡŽ Π² ΠΏΠΎΡ”Π΄Π½Π°Π½Π½Ρ– Π· Π²Π΅Ρ€ΡˆΠΊΠΎΠ²ΠΈΠΌ смаком Ρ€ΠΎΠ·ΠΏΠ»Π°Π²Π»Π΅Π½ΠΎΠ³ΠΎ сиру, лСгкою кислинкою ΠΏΠΎΠΌΡ–Π΄ΠΎΡ€Ρ–Π² Ρ– ΠΏΡ€ΠΈΡ”ΠΌΠ½ΠΈΠΌ Π°Ρ€ΠΎΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΠΌ часнику – просто Ρ–Π΄Π΅Π°Π»ΡŒΠ½Π° комбінація.

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • ΠŸΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ солодкий 300 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π² (6 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊ)
  • ΠŸΠΎΠΌΡ–Π΄ΠΎΡ€ΠΈ 350 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π² (2 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊΠΈ)
  • Π‘ΠΈΡ€ ΠΌΠΎΡ†Π°Ρ€Π΅Π»Π° 150 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Часник 3 Π·ΡƒΠ±Ρ‡ΠΈΠΊΠΈ
  • Π‘Ρ–Π»ΡŒ 1/2 Ρ‡Π°ΠΉΠ½ΠΎΡ— Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ

ΠŸΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ:

  1. ΠŸΡ–Π΄Π³ΠΎΡ‚ΡƒΠΉΡ‚Π΅ всі Ρ–Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ. ΠžΠ²ΠΎΡ‡Ρ– Π²ΠΈΠΌΠΈΠΉΡ‚Π΅ Ρ– Π²ΠΈΡΡƒΡˆΡ–Ρ‚ΡŒ.
  2. Π£Π²Ρ–ΠΌΠΊΠ½Ρ–Ρ‚ΡŒ Π΄ΡƒΡ…ΠΎΠ²ΠΊΡƒ розігріватися Π΄ΠΎ Ρ‚Π΅ΠΌΠΏΠ΅Ρ€Π°Ρ‚ΡƒΡ€ΠΈ 180 градусів.
  3. Π‘ΠΎΠ»ΠΎΠ΄ΠΊΠΈΠΉ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ Π·Π²Ρ–Π»ΡŒΠ½Ρ–Ρ‚ΡŒ Π²Ρ–Π΄ ΠΏΠ»ΠΎΠ΄ΠΎΠ½Ρ–ΠΆΠΊΠΈ, насіння Ρ– Π²Π½ΡƒΡ‚Ρ€Ρ–ΡˆΠ½Ρ–Ρ… ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π³ΠΎΡ€ΠΎΠ΄ΠΎΠΊ.
  4. ΠœΠΎΡ†Π°Ρ€Π΅Π»Ρƒ Π½Π°Ρ€Ρ–ΠΆΡ‚Π΅ сСрСдніми брусочками.
  5. Часник ΠΎΡ‡ΠΈΡΡ‚ΡŒΡ‚Π΅ Ρ– Π½Π°Ρ€Ρ–ΠΆΡ‚Π΅ Ρ‚ΠΎΠ½ΠΊΠΎΡŽ соломкою.
  6. ΠŸΠΎΠΌΡ–Π΄ΠΎΡ€ΠΈ Π½Π°Ρ€Ρ–ΠΆΡ‚Π΅ часточками, Π²ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ Π² миску Ρ– ΠΏΠΎΡΠΎΠ»Ρ–Ρ‚ΡŒ Π½Π° смак. ΠŸΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅.
  7. НачиняйтС ΠΏΡ–Π΄Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Π»Π΅Π½Ρ– солодкі ΠΏΠ΅Ρ€Ρ†Ρ– ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΊΠ°ΠΌΠΈ ΠΏΠΎΠΌΡ–Π΄ΠΎΡ€Ρ–Π², ΠΌΠΎΡ†Π°Ρ€Π΅Π»ΠΈ ΠΉ часнику. Π£ ΠΌΠ΅Π½Π΅ Π² процСсі запікання сир Ρ‚Ρ€ΠΎΡ…ΠΈ Π²ΠΈΡ‚Ρ–ΠΊ, Ρ‚ΠΎΠΌΡƒ постарайтСся Π·Π°Ρ…ΠΎΠ²Π°Ρ‚ΠΈ ΠΏΡ€ΠΈ Ρ„Π°Ρ€ΡˆΠΈΡ€ΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ– сир глибшС, Π° ΠΎΡ‚Π²ΠΎΡ€ΠΈ Π·Π°ΠΊΡ€ΠΈΡ‚ΠΈ часточками ΠΏΠΎΠΌΡ–Π΄ΠΎΡ€Ρ–Π².
  8. Π”Π΅ΠΊΠΎ Π°Π±ΠΎ Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΡƒ для запікання вистСлити ΠΏΠ°ΠΏΠ΅Ρ€ΠΎΠΌ для Π²ΠΈΠΏΡ–Ρ‡ΠΊΠΈ, Π²ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ Ρ„Π°Ρ€ΡˆΠΈΡ€ΠΎΠ²Π°Π½Ρ– ΠΏΠ΅Ρ€Ρ†Ρ– ΠΉ часник, Ρ‰ΠΎ залишився. Π—Π°ΠΊΡ€ΠΈΠΉΡ‚Π΅ Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΡƒ Π·Π²Π΅Ρ€Ρ…Ρƒ Ρ„ΠΎΠ»ΡŒΠ³ΠΎΡŽ.
  9. Π“ΠΎΡ‚ΡƒΠΉΡ‚Π΅ Π² Ρ€ΠΎΠ·Ρ–Π³Ρ€Ρ–Ρ‚Ρ–ΠΉ Π΄ΠΎ 180 градусів Π΄ΡƒΡ…ΠΎΠ²Ρ†Ρ– 20 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½.
  10. ΠŸΠΎΡ‚Ρ–ΠΌ Π΄Ρ–ΡΡ‚Π°Π½ΡŒΡ‚Π΅ Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΡƒ, Π·Π½Ρ–ΠΌΡ–Ρ‚ΡŒ Ρ„ΠΎΠ»ΡŒΠ³Ρƒ. ΠŸΠΎΠ²Π΅Ρ€Π½Ρ–Ρ‚ΡŒ ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Ρ– Π² Π΄ΡƒΡ…ΠΎΠ²ΠΊΡƒ Ρ– Π·Π°ΠΏΡ–ΠΊΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ‰Π΅ 20-25 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½.
  11. Π—Π°ΠΏΠ΅Ρ‡Π΅Π½ΠΈΠΉ солодкий ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ, Ρ„Π°Ρ€ΡˆΠΈΡ€ΠΎΠ²Π°Π½ΠΈΠΉ ΠΏΠΎΠΌΡ–Π΄ΠΎΡ€Π°ΠΌΠΈ ΠΉ ΠΌΠΎΡ†Π°Ρ€Π΅Π»ΠΎΡŽ, Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²ΠΈΠΉ. Π’Ρ–Π΄Ρ€Π°Π·Ρƒ ΠΆ ΠΏΠΎΠ΄Π°Π²Π°ΠΉΡ‚Π΅ Π΄ΠΎ столу.

Π‘ΠΌΠ°Ρ‡Π½ΠΎΠ³ΠΎ!

Π’Ρ€ΠΈΠΌΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ‰Π΅ Ρ†Ρ–ΠΊΠ°Π²ΠΈΠΉ Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚: Закусочний Π³Π°Ρ€Π±ΡƒΠ·ΠΎΠ²ΠΈΠΉ Ρ‚ΠΎΡ€Ρ‚ Π· соусом Π· ΠΌΠ°ΠΉΠΎΠ½Π΅Π·Ρƒ

1 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠ°2 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ3 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ4 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ5 Π—Ρ–Ρ€ΠΎΠΊ (Поки ΠΎΡ†Ρ–Π½ΠΎΠΊ Π½Π΅ΠΌΠ°Ρ”)
Loading...
ΠŸΠΎΠΊΠ°Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅
Π‘Ρ…ΠΎΠΆΡ– статті

Π—Π°Π»ΠΈΡˆΠΈΡ‚ΠΈ Π²Ρ–Π΄ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π΄ΡŒ

Π’Π°ΡˆΠ° e-mail адрСса Π½Π΅ ΠΎΠΏΡ€ΠΈΠ»ΡŽΠ΄Π½ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈΠΌΠ΅Ρ‚ΡŒΡΡ. ΠžΠ±ΠΎΠ²β€™ΡΠ·ΠΊΠΎΠ²Ρ– поля ΠΏΠΎΠ·Π½Π°Ρ‡Π΅Π½Ρ– *

Close