Π—Π°ΠΊΡƒΡΠΊΠΈΠœ'ясні закуски

Π¨ΠΈΠ½ΠΊΠ° Π² ΠΌΠ΅Π΄ΠΎΠ²Ρ–ΠΉ Π³Π»Π°Π·ΡƒΡ€Ρ– Π½Π° Π³Ρ€ΠΈΠ»Ρ–

ΠŸΡ€ΠΎΡΡ‚Ρƒ Π³Π»Π°Π·ΡƒΡ€ для Ρ†Ρ–Ρ”Ρ— страви ΠŸΠ°Ρ‚Ρ€Ρ–ΠΊ Ρ– Π”ΠΆΠΈΠ½Π° Нілі Π³ΠΎΡ‚ΡƒΡŽΡ‚ΡŒ Π· ΠΌΠ΅Π΄Ρƒ, ΠΊΠΎΡ€ΠΈΡ‡Π½Π΅Π²ΠΎΠ³ΠΎ Ρ†ΡƒΠΊΡ€Ρƒ, пластівців Ρ‡Π΅Ρ€Π²ΠΎΠ½ΠΎΠ³ΠΎ ΠΏΠ΅Ρ€Ρ†ΡŽ Ρ– Π΄ΠΎΠ΄Π°ΡŽΡ‚ΡŒ Ρ‚Ρ€ΠΎΡ…ΠΈ ΠΊΠ°Ρ”Π½Π½ΡΡŒΠΊΠΎΠ³ΠΎ ΠΏΠ΅Ρ€Ρ†ΡŽ для гостроти.

Автор Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚Π° – Patrick and Gina Neely – сім’я Нілі співвласники рСсторану Β«Neely’s Bar-B-QueΒ», Ρ‚Π΅Π»Π΅Π²Π΅Π΄ΡƒΡ‡Ρ–

Час: 14 Π³ΠΎΠ΄ΠΈΠ½ 15 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½
Π‘ΠΊΠ»Π°Π΄Π½Ρ–ΡΡ‚ΡŒ: Π»Π΅Π³ΠΊΠΎ
ΠŸΠΎΡ€Ρ†Ρ–ΠΉ: 12 – 16

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • 1 Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²ΠΈΠΉ ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΠΊ шинки Π· ΠΊΡ–ΡΡ‚ΠΊΠΎΡŽ (Π΄ΠΎ 6 ΠΊΠ³), ΠΊΡ€Π°Ρ‰Π΅ Ρ€ΡƒΠ»ΡŒΠΊΠ°

Π‘ΡƒΡ…Π° ΡΡƒΠΌΡ–Ρˆ спСцій:

  • Π‘Π²Ρ–Ρ‚Π»ΠΎ-ΠΊΠΎΡ€ΠΈΡ‡Π½Π΅Π²ΠΎΠ³ΠΎ Ρ†ΡƒΠΊΡ€Ρƒ 2 столові Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ
  • ΠšΡ€ΡƒΠΏΠ½ΠΎΡ— солі 1 столова Π»ΠΎΠΆΠΊΠ°
  • Π‘Π²Ρ–ΠΆΠΎ Π·ΠΌΠ΅Π»Π΅Π½ΠΎΠ³ΠΎ Ρ‡ΠΎΡ€Π½ΠΎΠ³ΠΎ ΠΏΠ΅Ρ€Ρ†ΡŽ 1 столова Π»ΠΎΠΆΠΊΠ°
  • МСлСного ΠΊΡƒΠΌΠΈΠ½Π° 2 Ρ‡Π°ΠΉΠ½Ρ– Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ
  • МСлСного Ρ–ΠΌΠ±ΠΈΡ€Ρƒ 2 Ρ‡Π°ΠΉΠ½Ρ– Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ
  • Π“Ρ–Ρ€Ρ‡ΠΈΡ‡Π½ΠΎΠ³ΠΎ ΠΏΠΎΡ€ΠΎΡˆΠΊΡƒ 1 Ρ‡Π°ΠΉΠ½Π° Π»ΠΎΠΆΠΊΠ°
  • ΠœΠ΅Π»Π΅Π½ΠΎΡ— ΠΊΠΎΡ€ΠΈΡ†Ρ– 1 Ρ‡Π°ΠΉΠ½Π° Π»ΠΎΠΆΠΊΠ°

Π“Π»Π°Π·ΡƒΡ€:

  • Π’Π΅Ρ€ΡˆΠΊΠΎΠ²ΠΎΠ³ΠΎ масла 110 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Нарізаного листя свіТого Ρ‡Π΅Π±Ρ€Π΅Ρ†ΡŽ 3 столові Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ
  • ΠžΡ†Ρ‚Ρƒ Π· яблучного сидру 1/4 стакана
  • ΠœΠ΅Π΄Ρƒ 3/4 стакана

ΠŸΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ:

  1. Π’ΠΈΠ΄Π°Π»Ρ–Ρ‚ΡŒ Π· шинки надлишки ΠΆΠΈΡ€Ρƒ, залишивши 0,6 см ΠΆΠΈΡ€ΠΎΠ²ΠΎΠ³ΠΎ ΡˆΠ°Ρ€Ρƒ. Гострим Π½ΠΎΠΆΠ΅ΠΌ Π½Π°Π΄Ρ€Ρ–ΠΆΡ‚Π΅ ΠΆΠΈΡ€ Π½Π° ΠΏΠΎΠ²Π΅Ρ€Ρ…Π½Ρ– ΠΌ’яса. ΠŸΠΎΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ ΡˆΠΈΠ½ΠΊΡƒ Π½Π° Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΈΠΉ лист Π· високими Π±ΠΎΡ€Ρ‚Π°ΠΌΠΈ.
  2. Π£ ΠΌΠ°Π»Π΅Π½ΡŒΠΊΡ–ΠΉ мисці Π·ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅ ΠΊΠΎΡ€ΠΈΡ‡Π½Π΅Π²ΠΈΠΉ Ρ†ΡƒΠΊΠΎΡ€, ΡΡ–Π»ΡŒ, Ρ‡ΠΎΡ€Π½ΠΈΠΉ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ, ΠΊΡƒΠΌΠΈΠ½, Ρ–ΠΌΠ±ΠΈΡ€, Π³Ρ–Ρ€Ρ‡ΠΈΡ‡Π½ΠΈΠΉ ΠΏΠΎΡ€ΠΎΡˆΠΎΠΊ Ρ– ΠΊΠΎΡ€ΠΈΡ†ΡŽ. Π—Π°Π»ΠΈΡˆΡ‚Π΅ 1 столову Π»ΠΎΠΆΠΊΡƒ ΡΡƒΠΌΡ–ΡˆΡ– для Π³Π»Π°Π·ΡƒΡ€Ρ–. Π Π΅ΡˆΡ‚ΠΎΡŽ ΡΡƒΠΌΡ–ΡˆΡ– Π½Π°Ρ‚Ρ€Ρ–Ρ‚ΡŒ ΡˆΠΈΠ½ΠΊΡƒ. Π—Π°Π³ΠΎΡ€Π½Ρ–Ρ‚ΡŒ ΠΌ’ясо Π² Ρ…Π°Ρ€Ρ‡ΠΎΠ²Ρƒ ΠΏΠ»Ρ–Π²ΠΊΡƒ Ρ– ΠΏΠΎΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ Π² Ρ…ΠΎΠ»ΠΎΠ΄ΠΈΠ»ΡŒΠ½ΠΈΠΊ Π½Π° 8-12 Π³ΠΎΠ΄ΠΈΠ½. ΠœΠ°Ρ€ΠΈΠ½ΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ ΠΌ’яса протягом Π½ΠΎΡ‡Ρ– Π΄ΠΎΠ·Π²ΠΎΠ»ΠΈΡ‚ΡŒ ΠΉΠΎΠΌΡƒ ΠΏΠΎΠ²Π½Ρ–ΡΡ‚ΡŽ просочитися Π°Ρ€ΠΎΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΠΌ спСцій.
  3. Π ΠΎΠ·Ρ–Π³Ρ€Ρ–ΠΉΡ‚Π΅ Π²ΡƒΠ³Ρ–Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΉ Π³Ρ€ΠΈΠ»ΡŒ Π΄ΠΎ 150 Β° Π‘, ΡΡ‚Π²ΠΎΡ€ΠΈΠ²ΡˆΠΈ Π·ΠΎΠ½Ρƒ нСпрямої ΠΆΠ°Ρ€ΠΈ. Π’ΡΡ‚Π°Π½ΠΎΠ²Ρ–Ρ‚ΡŒ Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΡƒ Π· шинкою Π½Π° Ρ€Π΅ΡˆΡ–Ρ‚ΠΊΡƒ гриля Ρ‚Π°ΠΊ, Ρ‰ΠΎΠ± ΠΌ’ясо Π»Π΅ΠΆΠ°Π»ΠΎ плоскою ΡΡ‚ΠΎΡ€ΠΎΠ½ΠΎΡŽ Π²Π½ΠΈΠ·. Π—Π°ΠΊΡ€ΠΈΠΉΡ‚Π΅ Π³Ρ€ΠΈΠ»ΡŒ Ρ– Π·Π°ΠΏΡ–ΠΊΠ°ΠΉΡ‚Π΅ ΡˆΠΈΠ½ΠΊΡƒ протягом 2 Π³ΠΎΠ΄ΠΈΠ½.
  4. Π£ сотСйник ΡΠ΅Ρ€Π΅Π΄Π½ΡŒΠΎΠ³ΠΎ Ρ€ΠΎΠ·ΠΌΡ–Ρ€Ρƒ ΠΏΠΎΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ Π²Π΅Ρ€ΡˆΠΊΠΎΠ²Π΅ масло, Ρ‡Π΅Π±Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ, ΠΌΠ΅Π΄, ΠΎΡ†Π΅Ρ‚, Π·Π°Π»ΠΈΡˆΠ΅Π½Ρƒ суху ΡΡƒΠΌΡ–Ρˆ Ρ– Π½Π°Π³Ρ€Ρ–Π²Π°ΠΉΡ‚Π΅, ΠΏΠΎΠΊΠΈ масло Π½Π΅ Ρ€ΠΎΠ·Ρ‚Π°Π½Π΅. ΠŸΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Π΄ΠΎ однорідності. Π—ΠΌΠ°ΡΡ‚Ρ–Ρ‚ΡŒ ΡˆΠΈΠ½ΠΊΡƒ Π³Π»Π°Π·ΡƒΡ€’ю, Π½Π°ΠΊΡ€ΠΈΠΉΡ‚Π΅ Π³Ρ€ΠΈΠ»ΡŒ ΠΊΡ€ΠΈΡˆΠΊΠΎΡŽ Ρ– Π·Π°ΠΏΡ–ΠΊΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ‰Π΅ 30 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½, ΠΏΠΎΠ»ΠΈΠ²Π°ΡŽΡ‡ΠΈ Π³Π»Π°Π·ΡƒΡ€’ю ΠΊΠΎΠΆΠ½Ρ– 10 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½.
  5. ΠŸΠ΅Ρ€Π΅ΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ Π½Π° блюдо, Π΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ постояти 30 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½, ΠΏΠΎΡ‚Ρ–ΠΌ Π½Π°Ρ€Ρ–ΠΆΡ‚Π΅ Ρ– ΠΏΠΎΠ΄Π°Π²Π°ΠΉΡ‚Π΅.

Π‘ΠΌΠ°Ρ‡Π½ΠΎΠ³ΠΎ!

1 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠ°2 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ3 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ4 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ5 Π—Ρ–Ρ€ΠΎΠΊ (Поки ΠΎΡ†Ρ–Π½ΠΎΠΊ Π½Π΅ΠΌΠ°Ρ”)
Loading...
ΠŸΠΎΠΊΠ°Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅
Π‘Ρ…ΠΎΠΆΡ– статті

Π—Π°Π»ΠΈΡˆΠΈΡ‚ΠΈ Π²Ρ–Π΄ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π΄ΡŒ

Π’Π°ΡˆΠ° e-mail адрСса Π½Π΅ ΠΎΠΏΡ€ΠΈΠ»ΡŽΠ΄Π½ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈΠΌΠ΅Ρ‚ΡŒΡΡ. ΠžΠ±ΠΎΠ²β€™ΡΠ·ΠΊΠΎΠ²Ρ– поля ΠΏΠΎΠ·Π½Π°Ρ‡Π΅Π½Ρ– *

Close