АмериканськаЗакускиКухні світуСендвічі і бутерброди

Сендвічі зі швейцарським сиром і шинкою

Рецепт стане в пригоді для швидкого сніданку або в ті моменти, коли не хочеться складного готування після довгого робочого дня. Мангові чатні можна подати до сендвічів окремо, щоб кожен додавав в блюдо стільки солодощів, скільки вважає за потрібне. В якості заміни підійдуть консервовані персики або абрикоси.

Час: 20 хвилин
Складність: легко
Порцій: 4

Інгредієнти:

  • 2 великих яйця
  • Молока 2 столові ложки
  • Гірчиці 1 чайна ложка
  • Меленої кориці 1/2 чайної ложки
  • Солі 1/2 чайної ложки
  • Меленого чорного перцю 1/4 чайної ложки
  • Готові мангові чатні 4 столові ложки
  • 8 скибочок цільнозернового хліба
  • Запеченої шинки 340 грамів, нарізаної слайсами
  • Швейцарського сиру 230 грамів, нарізаного слайсами

Приготування:

  1. Покрийте великий гриль або сковороду антипригарним кулінарним спреєм і поставте на середній вогонь.
  2. У неглибокому посуді збийте яйця, молоко, гірчицю, корицю, сіль і чорний перець. На час відставте. Розподіліть по 1 столовій ложці мангових чатнів на 4 скибочки хліба. Викладіть зверху шинку і сир.
  3. Накрийте другою скибочкою хліба і помістіть сендвічі в яєчну суміш. Переверніть, щоб покрити обидві сторони. Перенесіть сендвічі на гарячу сковороду і смажте 3-5 хвилин з кожного боку, поки сир не почне плавитися і не з’явиться золотисто-коричневий колір.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close