ІталійськаЗакускиКухні світуСендвічі і бутерброди

Сендвічі «Саб з куркою по-мисливськи»

Курка Каччіаторе – це італійська страва, яка в перекладі означає курка по-мисливськи. Мисливці зазвичай готують спійману дичину разом з овочами, грибами й ароматними травами. Блюдо виходить досить простим, але дуже смачним. Каччіаторе починають готувати з обсмажування м’яса. Для цього рецепта краще всього брати куряче філе, щоб потім було зручно їсти його в сендвічі. Обсмажте натерте спеціями м’ясо, потім окремо тушкуйте у вині овочі. Додайте курку до овочів, доведіть до готовності й викладіть готову страву в довгасті булочки для ситних саб-сендвічів. Покрийте їх сиром і насолоджуйтеся смачним італійським блюдом в зручній формі сендвіча.

Інгредієнти:

  • 4 шматки курячої грудки без шкіри й кістки, по 200 – 250 грамів кожен
  • Оливкова олія, щоб скропити курку + 2 столові ложки
  • Суміш приправ для гриля або сіль і перець
  • 4 булки для саб-сендвічів, розрізані навпіл
  • 2 зубчики часнику, очищених
  • Пластівців червоного перцю 1 чайна ложка
  • 2 великі капелюшки печериць, нарізані
  • 1 солодкий зелений перець, очищений від насіння і нарізаний
  • 1 велика цибулина, нарізана
  • Сушеного орегано 1 чайна ложка
  • Сухого червоного вина або курячого або яловичого бульйону 0,5 стакана
  • Протертих помідорів 1 банка (400 грамів)
  • Нарубаної петрушки 2 – 3 столові ложки
  • Тонко нарізаного сиру проволоне 150 грамів

Приготування:

  1. Нагрійте сковороду-гриль або велику сковороду. Збризніть курку олією і натріть сумішшю приправ для гриля або сіллю з перцем. Смажте на сковороді по 6 хвилин з кожного боку.
  2. Розігрійте духовку з функцією гриля і злегка підсмажте на деку булочки.
  3. Нагрійте велику сковороду на помірному вогні. Додайте 2 столові ложки оливкової олії, часник, пластівці червоного перцю, гриби, солодкий перець, цибулю й орегано. Підсмажте овочі, посоліть і поперчіть. Готуйте 5 хвилин, потім налийте в сковороду вино або бульйон. Пошкребіть дно сковороди дерев’яною ложкою або лопаткою, щоб зішкребти прилиплі шматочки. Додайте в соус помідори й петрушку.
  4. Наріжте курячі грудки під кутом і покладіть в соус. Покладіть курку й овочі в розрізані булочки й накрийте сиром проволоне. Підсмажте в духовці, щоб сир розплавився і подавайте.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Сендвіч з гострою курочкою по-нашвіллськи

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close