ЗакускиСендвічі і бутерброди

Сендвіч з капустою броколі і яєчнею

Прекрасна ідея для смачного і корисного сніданку сендвічі з начинкою з яєчні й броколі. Цей багатий вітаміном С зелений овоч нагадує за смаком одночасно спаржу і броколі. Мариновані перчики пепперончіні й гострий італійський сир проволоне надають закусці необхідну пікантність.

Час: 25 хвилин
Складність: легко
Кількість: 4 сендвіча

Інгредієнти:

  • 4 булочки для сендвіча “субмарина”, розрізаних вздовж
  • Оливкової олії 3 столові ложки
  • Броколі 800 грамів, нарізаних на шматки по 5 см.
  • Часнику 3 зубчики, дрібно рубаних
  • 6 великих яєць
  • Пікантного сиру проволоне 8 скибочок
  • Нарізані скибочками перці пепперончіні, плюс маринад з банки для начинки
  • Картопляні чіпси для подачі

Приготування:

  1. Розігрійте 2 столові ложки оливкової олії у великій сковороді на середньому вогні. Покладіть броколі, часник, 2 столові ложки води, 1/2 чайної ложки солі й перець за смаком. Накрийте та обсмажуйте, періодично помішуючи, до м’якості броколі, протягом 8-10 хвилин. Зніміть з вогню; зберігайте в теплі.
  2. Збийте яйця, 2 столові ложки води, сіль і перець за смаком в середній мисці середнього розміру. Розігрійте 1 столову ложку оливкової олії, що залишилася, в сковороді з антипригарним покриттям середнього розміру на помірно слабкому вогні.
  3. Додайте яєчну суміш і обсмажте протягом 3-4 хвилин, акуратно помішуючи гумовою лопаткою, поки яйця не прожаряться.
  4. Розподіліть сир, броколі і яєчню між булочками. Зверху викладіть пепперончіні й збризніть маринадом. Подавайте з чіпсами.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close