Сендвіч з капустою броколі і яєчнею

Прекрасна ідея для смачного і корисного сніданку сендвічі з начинкою з яєчні й броколі. Цей багатий вітаміном С зелений овоч нагадує за смаком одночасно спаржу і броколі. Мариновані перчики пепперончіні й гострий італійський сир проволоне надають закусці необхідну пікантність.
Час: 25 хвилин
Складність: легко
Кількість: 4 сендвіча
Інгредієнти:
- 4 булочки для сендвіча “субмарина”, розрізаних вздовж
- Оливкової олії 3 столові ложки
- Броколі 800 грамів, нарізаних на шматки по 5 см.
- Часнику 3 зубчики, дрібно рубаних
- 6 великих яєць
- Пікантного сиру проволоне 8 скибочок
- Нарізані скибочками перці пепперончіні, плюс маринад з банки для начинки
- Картопляні чіпси для подачі
Приготування:
- Розігрійте 2 столові ложки оливкової олії у великій сковороді на середньому вогні. Покладіть броколі, часник, 2 столові ложки води, 1/2 чайної ложки солі й перець за смаком. Накрийте та обсмажуйте, періодично помішуючи, до м’якості броколі, протягом 8-10 хвилин. Зніміть з вогню; зберігайте в теплі.
- Збийте яйця, 2 столові ложки води, сіль і перець за смаком в середній мисці середнього розміру. Розігрійте 1 столову ложку оливкової олії, що залишилася, в сковороді з антипригарним покриттям середнього розміру на помірно слабкому вогні.
- Додайте яєчну суміш і обсмажте протягом 3-4 хвилин, акуратно помішуючи гумовою лопаткою, поки яйця не прожаряться.
- Розподіліть сир, броколі і яєчню між булочками. Зверху викладіть пепперончіні й збризніть маринадом. Подавайте з чіпсами.
Смачного!