ЗакускиСалати

Салат з норі та соусом з авокадо

Перемелені водорості норі по праву є окрасою салату, а їхній тонкий смак можна сміливо назвати його «родзинкою». Красивий і апетитний, корисний, смачний і простий у приготуванні салат. Поїхали!

Інгредієнти:

  • 2 жмені будь-яких паростків (маш, гречка, квасоля)
  • Середніх огірків 2 штуки
  • Помідорів чері 10-12 штук
  • Середній авокадо 1 штука
  • Часнику 1 зубчик
  • Водорості норі 2 листи
  • Сік одного лимона
  • Соєвий соус
  • Оливкової олії 2 столові ложки

Приготування:

  1. Листи норі поламати на невеликі шматочки й перемолоти в кавомолці.
  2. Для заправки: Часник почистити й порізати. Авокадо ножем навпіл, кісточку в сміття, м’якуш ложкою відразу в блендер. Туди ж часник, лимонний сік, соєвий соус (дві-три столові ложки). Перемолоти до однорідної маси. Влити оливкову олію. Перемішати. Вийшло дуже густо – виправимо невеликою кількістю теплої води.
  3. Огірки очистити від шкірки й нарізати кубиками. Чері на чотири частини, зовсім дрібні навпіл. З’єднати в мисці огірки, чері й паростки. Полити соусом. Перемішати й розкласти по тарілках. Зверху посипати норі. Готово!

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close