Салат зі смаженої на грилі картоплі

Ситний картопляний салат придбає більш цікавий і яскравий смак, якщо картоплю попередньо посмажити на грилі. Крім незвичайного смаку цей салат відрізняється легкістю, оскільки не містить майонезу. А апельсин і зелень додають йому літній освіжаючий настрій.
Автор рецепта – Рейчел Рей (Rachael Ray) – телеведуча, знаменитий шеф-кухар, бізнес-вумен, кулінарний письменник
Час: 30 хвилин
Складність: легко
Порцій: 4
Інгредієнти:
- 4 великих картоплі, нарізаної кружальцями завтовшки 0,5 см.
- Оливкової олії 5 столових ложок, розділіть
- Приправи для гриля 2 столові ложки
- Листя розмарину 2 столові ложки, 3 гілочки, обірвані й нарубані
- 2 апельсини сорту навів, очищених і нарізаних
- 1 невелика червона цибулина, тонко нарізана
- Руколи 4-5 стакана, рубленої
- Червоного винного оцту 2 столові ложки
Приготування:
- У великій мисці змішайте картоплю, 3 столові ложки олії, 2 столові ложки приправи для гриля і розмарин. Посмажте картоплю на грилі по 4 – 5 хвилин з кожного боку. Тим часом в салатник змішайте апельсини з цибулею і заправте червоним винним оцтом і невеликою кількістю олії. Перекладіть готову картоплю в салат і перемішайте.
- Картопля, смажена на грилі трохи сухіша, ніж приготована іншими способами. Але коли ви додасте гарячу картоплю в салат із заправкою, вона розм’якне. Перед подачею додайте в салат руколу і перемішайте.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Салат биті огірки