ЗакускиСалати

Салат з цвітною капустою, крабовими паличками

Легкий, смачний і соковитий салат без майонезу. Заправкою для салату з цвітною капустою, крабовими паличками, морквою і консервованим зеленим горошком служить сметана з подрібненим кропом і зерновою гірчицею. У салату м’який ніжний смак, всі його компоненти добре відчуваються і поєднуються між собою.

Інгредієнти:

  • Капуста цвітна 300 грамів
  • Крабові палички 150 грамів
  • Горошок зелений консервований 130 грамів
  • Морква 100 грамів
  • Яйця 3 штуки
  • Сметана 100 грамів
  • Гірчиця зерниста 20 грамів
  • Кріп свіжий 10 грамів
  • Перець духмяний мелений за смаком
  • Сіль 1/3 чайної ложки або до смаку

Приготування:

  1. Яйця відварюємо 10 хвилин круто, потім охолоджуємо в холодній воді.
  2. Моркву відварюємо близько 20 хвилин, до готовності. Виймаємо моркву з води й даємо їй охолонути.
  3. Цвітну капусту розбираємо на маленькі суцвіття.
  4. Доводимо до кипіння невелику кількість води й опускаємо туди суцвіття капусти.
  5. Відварюємо капусту близько 5 хвилин, до готовності. Готову капусту відкидаємо на друшляк.
  6. Остиглу моркву очищаємо і нарізаємо маленькими кубиками.
  7. Крабові палички нарізаємо кубиками.
  8. Яйця очищаємо і нарізаємо кубиками.
  9. Готуємо заправку. Для цього в сметану додаємо зернисту гірчицю.
  10. Кріп подрібнюємо і також додаємо до сметани. Трохи кропу можна залишити для прикраси салату.
  11. Перемішуємо до однорідності.
  12. У заправку додаємо сіль і перець. Знову перемішуємо.
  13. У миску викладаємо крабові палички, цвітну капусту, моркву і яйця.
  14. Додаємо зелений горошок без рідини.
  15. Додаємо в салат сметанну заправку.
  16. Перемішуємо салат із заправкою.
  17. Зверху салат з цвітною капустою, крабовими паличками, морквою і консервованим зеленим горошком посипаємо кропом.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Салат з капусти зі щавлем

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close