
Цей легкий овочевий салат – наочний приклад того, що все геніальне просто. Викладіть на тарілці нарізані кружальцями помідори, перець чилі й цибулю, посипте кришеним сиром, кінзою і полийте вінегретною заправкою, яка дарує свіжим овочам чудовий смак. З сирів краще вибрати м’який мексиканський кесо фреско. Він дуже гармонійно звучить в салатах з солодкими стиглими помідорами, ідеально доповнюючи овочі своїм терпким смаком. У міру пекучий перчик Серрано додасть страві яскравості, а свіжа кінза – пряний аромат. Такий салатик відмінно підходить до м’яса на вугіллі, тим більше що його дуже просто приготувати, знаходячись на пікніку.
Інгредієнти:
- 2 великих круглих помідори
- 1 червона цибулина, тонко нарізана
- 1 перець Серрано, нарізаний тонкими кільцями
- Нарізаного листя кінзи 1 столова ложка
- Сиру кесо фреско 1/4 стакана
- Орегано 1 чайна ложка
- Оливкової олії 1 столова ложка
- Білого винного оцту 1 столова ложка
Приготування:
- Наріжте помідори кружальцями завтовшки 0,5 см і розкладіть на тарілці з тонко нарізаною цибулею. Поруч з помідорами покладіть тонкі кільця Серрано і посипте все кінзою. Зверху покришіть сир.
- У мисці змішайте орегано, оливкову олію й оцет. Збризніть вінегретною заправкою салат безпосередньо перед подачею. Посоліть і поперчіть його на смак.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Огірковий салат зі сметаною