
Готуємо смачний і ситний салат з пекінської капусти з горбушею, солодким перцем і цибулею.
Такий салат стане прекрасним варіантом для перекусу. Його не соромно поставити не тільки на повсякденний стіл, але і на святковий.
Якщо ви стежите за своєю фігурою, то такий салат цілком може замінити собою повноцінну вечерю, потрібно просто замінити майонез олією.
Замість горбуші можна взяти будь-яку іншу рибу, консервовану в олії: тунець, сайру, сардину. Змінюючи консерви, ми отримуємо салат з дещо іншим смаком.
Особлива краса салату полягає в тому, що для його приготування не потрібно нічого варити й смажити. Потрібно просто порізати овочі й смачний перекус готовий!
Інгредієнти:
- Горбуша консерва 200 грамів
- Капуста пекінська 300 грамів
- Перець солодкий 1 штука
- Цибуля ріпчаста 1 штука
- Майонез 0,5 столової ложки
- Сіль 0,3 чайної ложки
Приготування:
- Горбушу вийняти з заливки й розібрати на невеликі шматочки.
- У стручка солодкого перцю видалити плодоніжки й насіння, розрізати його уздовж на чотири частини, а потім кожну четвертинку нашаткувати поперек тонкою соломкою.
- Капусту тонко нарізати.
- Цибулину очистити, розрізати навпіл і кожну половинку нашаткувати тонкими півкільцями.
- З’єднати підготовлені овочі, додати шматочки тунця і посолити.
- Масу заправити майонезом і перемішати.
Салат з пекінської капусти з горбушею можна подавати!
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Салат з капустою і шинкою