
Пропоную приготувати салат з курячою печінкою і свіжим огірком. Такий салат виходить дуже ситним, смачним і соковитим. Подавати його можна гарячим або холодним.
Свіжий огірок можна замінити солоним, курячу печінку — яловичою або свинячою. В цілому салат досить просто приготувати, так що на весь процес ви витратите мінімум часу.
Інгредієнти:
- Куряча печінка 150 грамів
- Цибуля ріпчаста 1 штука
- Свіжий огірок 1 штука
- Сіль за смаком
- Олія рослинна 40 мілілітрів
- Майонез 1 столова ложка
Приготування:
- На сковороду налийте олію. Розігрійте її протягом 15 секунд, а потім викладіть печінку, якщо ви використовуєте свинячу або яловичу печінку, тоді обов’язково її наріжте.
- Обсмажте печінку на помірному вогні протягом 10 хвилин. Після цього додайте нарізану півкільцями цибулю й обсмажте все разом протягом 3-5 хвилин.
- Викладіть цибулю в миску для охолодження.
- Викладіть печінку в миску для охолодження.
- Тепер наріжте печінку соломкою.
- Огірок вимийте і наріжте теж соломкою.
- У глибоку миску викладіть цибулю, нарізану печінку, свіжий огірок.
- Додайте сіль і майонез. Перемішайте салат.
- Викладіть салат в красиву піалу, зверху прикрасьте листком петрушки.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Салат зі свіжого гарбуза і яблука