ЗакускиСалати

Салат з пастою, тунцем, селерою, білою квасолею й оливками

Консервований тунець давно вже став ідеальним інгредієнтом для легких, поживних і корисних салатів. Щоб не ламати голову над ситною і смачною вечерею, приготуйте швидкий салат з італійської пасти, тунця, консервованої квасолі й селери та полийте ароматною заправкою на основі сметани, майонезу і лимонного соку, яка гармонійно поєднується з рибою. Для салату краще взяти пасту «коліщатка», завдяки своїй формі вона відмінно утримує в собі салатні соки й соуси, роблячи блюдо ще смачніше.

Час: 20 хвилин
Складність: легко
Порцій: 4 – 6

Інгредієнти:

  • Пасти руоте (коліщатка) 220 грамів
  • Консервованого тунця 1 стакан, рідину злийте, рибу розділіть на шматочки
  • Нарізаного стебла селери 1 стакан
  • Консервованої білої квасолі 1 стакан, рідину злийте, квасолю сполосніть
  • Оливок 0,5 стакана, кісточки видаліть, оливки наріжте
  • Майонезу 0,5 стакана
  • Сметани 3 столові ложки
  • Лимонного соку 1,5 столової ложки
  • Нарубаної свіжої зелені 0,5 стакана

Приготування:

  1. У великій каструлі закип’ятіть підсолену воду. Насипте пасту і варіть відповідно до інструкції на упаковці. Потім пасту відкиньте на друшляк і сполосніть під холодною водою. Перекладіть в миску. Додайте тунець, селеру, білу квасолю й оливки.
  2. Приготуйте заправку: в мисці змішайте майонез, сметану, лимонний сік, зелень, сіль і перець за смаком.
  3. Заправте салат з пасти та перемішайте. Посоліть і поперчіть за смаком і поставте в холодильник на 3 години.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Картопляний салат – класичний

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close