ЗакускиСалати

Салат з пармською шинкою, руколою та інжиром

Витончене поєднання прошутто, руколи й свіжого інжиру! Цей салат легкий, але при цьому досить поживний. Сиров’ялений делікатес розкриває свій смак повністю на тлі інших інгредієнтів. Можна подавати з келихом білого сухого вина!

Інгредієнти:

  • Пармська шинка 120 грамів
  • Рукола 150 грамів
  • Сік лимонний 20 грамів
  • Цибуля червона солодка 1/2 штуки
  • Оливкова олія 2 столові ложки
  • Інжир 2 штуки
  • Тертий сир пармезан 20 грам

Приготування:

  1. Руколу викласти невеликою гіркою на тарілки.
  2. Кожну скибочку пармської шинки скрутити вилкою на нещільний рулет. Викласти на тарілки зверху руколи.
  3. Трохи поперчити. Полити соком лимона й оливковою олією.
  4. Порізати інжир на часточки й покласти поруч з шинкою. Посипати тертим пармезаном.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close