
Дуже простий салат з винятковим незабутнім смаком!
Салат з минтая, звареного в розсолі від огірків, викличе захват і здивування практично у кожного гурмана! Ця геніальна простота годиться на роль родзинки святкового столу.
Інгредієнти:
- Минтай 800 грамів
- Розсіл 400 мілілітрів
- Курячі яйця 3 штуки
- Цибуля ріпчаста 160 грамів
- Майонез 150 грамів
- Сіль 4 грами
- Перець чорний мелений за смаком
Приготування:
- Минтай чищений і митий нарізаємо на шматочки й укладаємо в каструлю. Заливаємо огірковим розсолом, покриваючи рибу повністю.
- Ставимо на вогонь. Після закипання варимо хвилин 5-7. Готову рибу необхідно остудити до кімнатної температури.
- З риби добре зливаємо розсіл. У місткість, зручну для перемішування, розминаємо рибу руками на пластинки. Прибираючи при цьому кісточки.
- Цибулю нарізаємо кільцями й кільця на 4 частинки, яйця кубиком. Додаємо до риби. Все солимо, перчимо і перемішуємо.
- Збираємо салат в салатник, чергуючи шар рибної суміші з шаром майонезу, кількістю в 1 столову ложку з гіркою або за смаком.
- Зверху робимо сіточку з майонезу і прикрашаємо за бажанням, наприклад, зеленню і кубиками помідори. Салат готовий до подачі відразу.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Салат з м’ятою з кале і манго