ЗакускиСалати

Салат з минтая

Дуже простий салат з винятковим незабутнім смаком!
Салат з минтая, звареного в розсолі від огірків, викличе захват і здивування практично у кожного гурмана! Ця геніальна простота годиться на роль родзинки святкового столу.

Інгредієнти:

  • Минтай 800 грамів
  • Розсіл 400 мілілітрів
  • Курячі яйця 3 штуки
  • Цибуля ріпчаста 160 грамів
  • Майонез 150 грамів
  • Сіль 4 грами
  • Перець чорний мелений за смаком

Приготування:

  1. Минтай чищений і митий нарізаємо на шматочки й укладаємо в каструлю. Заливаємо огірковим розсолом, покриваючи рибу повністю.
  2. Ставимо на вогонь. Після закипання варимо хвилин 5-7. Готову рибу необхідно остудити до кімнатної температури.
  3. З риби добре зливаємо розсіл. У місткість, зручну для перемішування, розминаємо рибу руками на пластинки. Прибираючи при цьому кісточки.
  4. Цибулю нарізаємо кільцями й кільця на 4 частинки, яйця кубиком. Додаємо до риби. Все солимо, перчимо і перемішуємо.
  5. Збираємо салат в салатник, чергуючи шар рибної суміші з шаром майонезу, кількістю в 1 столову ложку з гіркою або за смаком.
  6. Зверху робимо сіточку з майонезу і прикрашаємо за бажанням, наприклад, зеленню і кубиками помідори. Салат готовий до подачі відразу.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Салат з м’ятою з кале і манго

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close