ЗакускиБалати

Π‘Π°Π»Π°Ρ‚ Π· ΠΌΠΎΡ€ΠΊΠ²ΠΈ Ρ‚Π° сочСвиці

ΠŸΡ€ΠΈΡ…ΠΈΠ»ΡŒΠ½ΠΈΠΊΠΈ Π·Π΄ΠΎΡ€ΠΎΠ²ΠΎΠ³ΠΎ харчування щодня ΠΏΡ–Π΄ΡˆΡƒΠΊΡƒΡŽΡ‚ΡŒ Π½ΠΎΠ²Ρ– Π²Π°Ρ€Ρ–Π°Π½Ρ‚ΠΈ страв. Π‘Π°Π»Π°Ρ‚ Π· сочСвиці Ρ‚Π° ΠΌΠΎΡ€ΠΊΠ²ΠΈ ΠΌΠΎΠΆΠ΅ стати для Π½ΠΈΡ… ΡΠΏΡ€Π°Π²ΠΆΠ½ΡŒΠΎΡŽ Π·Π½Π°Ρ…Ρ–Π΄ΠΊΠΎΡŽ. Π‘Π»ΡŽΠ΄ΠΎ, ΠΏΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Π°Π½Π΅ Π½Π° основі Π΄Π²ΠΎΡ… корисних для ΠΎΡ€Π³Π°Π½Ρ–Π·ΠΌΡƒ Ρ–Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚Ρ–Π², ΠΌΠ°Ρ” Π½Π΅ΠΏΠΎΠ²Ρ‚ΠΎΡ€Π½ΠΈΠΉ смак, Π΄ΠΎΡΠΈΡ‚ΡŒ ситнС ΠΉ Π°Ρ€ΠΎΠΌΠ°Ρ‚Π½Π΅. Π™ΠΎΠ³ΠΎ ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° Π²ΠΆΠΈΠ²Π°Ρ‚ΠΈ як основну страву Π°Π±ΠΎ Π³Π°Ρ€Π½Ρ–Ρ€, як Π² Ρ‚Π΅ΠΏΠ»ΠΎΠΌΡƒ, Ρ‚Π°ΠΊ Ρ– Π² гарячому вигляді.

Завдяки Ρ€Ρ–Π·Π½ΠΎΠΌΠ°Π½Ρ–Ρ‚Ρ‚ΡŽ ΠΊΠΎΠ»Ρ–Ρ€Π½ΠΈΡ… Π³Π°ΠΌ Π΄Π°Π½Π΅ блюдо виглядає Π΄ΡƒΠΆΠ΅ Π°ΠΏΠ΅Ρ‚ΠΈΡ‚Π½ΠΎ ΠΉ ΠΎΡ€ΠΈΠ³Ρ–Π½Π°Π»ΡŒΠ½ΠΎ. ΠΠ°Π²Ρ–Ρ‚ΡŒ Π±Π°ΠΉΠ΄ΡƒΠΆΠ΅ Π½Π°Π»Π°ΡˆΡ‚ΠΎΠ²Π°Π½Ρ– Π΄ΠΎ ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Ρ–Π² люди Ρ‚Π° Π³ΡƒΡ€ΠΌΠ°Π½ΠΈ, які ΡΠΊΡƒΡˆΡ‚ΡƒΠ²Π°Π»ΠΈ Ρ€Ρ–Π·Π½Ρ– Π²ΠΈΡˆΡƒΠΊΠ°Π½Ρ– закуски, Π½Π΅ Π·ΠΌΠΎΠΆΡƒΡ‚ΡŒ Π·Π°Π»ΠΈΡˆΠΈΡ‚ΠΈ Π±Π΅Π· ΡƒΠ²Π°Π³ΠΈ Ρ†Π΅ΠΉ красивий Ρ– строкатий салатик.

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • Π—Π΅Π»Π΅Π½Π° сочСвиця 200 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Цибуля 1 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊΠ°
  • Π Π°ΠΉΠ΄ΡƒΠΆΠ½Π° ΠΌΠΎΡ€ΠΊΠ²Π° 10 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊ
  • РСдис 8 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊ
  • Часник 2 Π·ΡƒΠ±Ρ‡ΠΈΠΊΠΈ
  • Π§ΠΎΡ€Π½ΠΈΠΉ ΠΌΠ΅Π»Π΅Π½ΠΈΠΉ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ 1 Ρ‡Π°ΠΉΠ½Π° Π»ΠΎΠΆΠΊΠ°
  • Π§Π΅Ρ€Π²ΠΎΠ½Π° цибуля Β½ ΡˆΡ‚ΡƒΠΊΠΈ
  • Π›Π°Π²Ρ€ΠΎΠ²ΠΈΠΉ лист 1 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊΠ°
  • Π‘Ρ–Π»ΡŒ Π·Π° смаком
  • Π’Π°Ρ…Ρ–Π½Ρ– 50 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Π›ΠΈΠΌΠΎΠ½Π½ΠΈΠΉ сік 3 столові Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ
  • Π’ΠΎΠ΄Π° 3 столові Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ
  • Π—Π΅Π»Π΅Π½ΡŒ ΠΏΠ΅Ρ‚Ρ€ΡƒΡˆΠΊΠΈ ΠΏΠ°Ρ€Ρƒ Π³Ρ–Π»ΠΎΡ‡ΠΎΠΊ

ΠŸΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ:

  1. ΠŸΠΎΠΌΡ–ΡΡ‚ΠΈΡ‚ΠΈ ΡΠΎΡ‡Π΅Π²ΠΈΡ†ΡŽ Π² ΠΊΠ°ΡΡ‚Ρ€ΡƒΠ»ΡŽ ΡΠ΅Ρ€Π΅Π΄Π½ΡŒΠΎΡ— місткості ΠΉ Π·Π°Π»ΠΈΡ‚ΠΈ Ρ—Ρ— Ρ…ΠΎΠ»ΠΎΠ΄Π½ΠΎΡŽ водою. Π—Π°Π»ΠΈΡˆΠΈΡ‚ΠΈ ΡΠΎΡ‡Π΅Π²ΠΈΡ†ΡŽ Π½Π° 1 Π³ΠΎΠ΄ΠΈΠ½Ρƒ, після Ρ‡ΠΎΠ³ΠΎ Π·Π»ΠΈΡ‚ΠΈ Π· Π½Π΅Ρ— Π²ΠΎΠ΄Ρƒ.
  2. Π£ ΠΊΠ°ΡΡ‚Ρ€ΡƒΠ»ΡŽ Π· ΡΠΎΡ‡Π΅Π²ΠΈΡ†Π΅ΡŽ Π½Π°Π»ΠΈΡ‚ΠΈ Π²ΠΎΠ΄Ρƒ, Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΈ Π»Π°Π²Ρ€ΠΎΠ²ΠΈΠΉ лист, Π·ΡƒΠ±Ρ‡ΠΈΠΊ часнику, ΠΏΠΎΠ»ΠΎΠ²ΠΈΠ½Ρƒ Ρ†ΠΈΠ±ΡƒΠ»ΠΈΠ½ΠΈ ΠΉ ΡΡ–Π»ΡŒ. ДовСсти ΡΠΎΡ‡Π΅Π²ΠΈΡ†ΡŽ Π΄ΠΎ кипіння, Ρ– ΠΏΠΎΡ‚Ρ–ΠΌ Π½Π° ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π»ΡŒΠ½ΠΎΠΌΡƒ Π²ΠΎΠ³Π½Ρ– ΠΏΡ€ΠΎΠ²Π°Ρ€ΠΈΡ‚ΠΈ протягом 25 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½.
  3. Π’ΠΈΠΊΠΎΡ€ΠΈΡΡ‚ΠΎΠ²ΡƒΡŽΡ‡ΠΈ сито Π·Π»ΠΈΡ‚ΠΈ Π· Π½Π΅Ρ— Π²ΠΎΠ΄Ρƒ, витягнути часник, Π»Π°Π²Ρ€ΠΎΠ²ΠΈΠΉ лист Ρ– Ρ†ΠΈΠ±ΡƒΠ»ΡŽ. Π£ ΡΠΎΡ‡Π΅Π²ΠΈΡ†ΡŽ Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΈ столову Π»ΠΎΠΆΠΊΡƒ ΠΎΠ»ΠΈΠ²ΠΊΠΎΠ²ΠΎΡ— ΠΎΠ»Ρ–Ρ— ΠΉ помістити Ρ—Ρ— Π² Ρ…ΠΎΠ»ΠΎΠ΄ΠΈΠ»ΡŒΠ½ΠΈΠΊ для охолодТСння.
  4. Π’ ΠΎΠΊΡ€Π΅ΠΌΠΈΠΉ посуд Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ‚ΠΈ ΠΊΡ–Π»ΡŒΡ†ΡΠΌΠΈ Ρ€Π°ΠΉΠ΄ΡƒΠΆΠ½Ρƒ ΠΌΠΎΡ€ΠΊΠ²Ρƒ, Ρ€ΠΎΠ·Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π½Π° 4 частини рСдис. ΠŸΠΎΠΌΡ–ΡΡ‚ΠΈΡ‚ΠΈ ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Ρ– Π² сковороду, Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΈ часник, ΠΎΠ»ΠΈΠ²ΠΊΠΎΠ²Ρƒ ΠΎΠ»Ρ–ΡŽ, ΠΌΠ΅Π»Π΅Π½ΠΈΠΉ Ρ‡ΠΎΡ€Π½ΠΈΠΉ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ Ρ– ΡΡ–Π»ΡŒ. ΠžΠ±ΡΠΌΠ°ΠΆΠΈΡ‚ΠΈ ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Ρ– 20 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½, ΠΏΠ΅Ρ€Ρ–ΠΎΠ΄ΠΈΡ‡Π½ΠΎ ΠΏΠΎΠΌΡ–ΡˆΡƒΡŽΡ‡ΠΈ Ρ—Ρ…, Ρ‰ΠΎΠ± Π½Π΅ ΠΏΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ€Π°Π»ΠΈ.
  5. Π‘ΠΌΠ°ΠΆΠ΅Π½Ρ– ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Ρ– Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΈ Π΄ΠΎ сочСвиці. ΠŸΡ–Π²ΠΊΡ–Π»ΡŒΡ†ΡΠΌΠΈ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ‚ΠΈ Ρ‡Π΅Ρ€Π²ΠΎΠ½Ρƒ Ρ†ΠΈΠ±ΡƒΠ»ΡŽ Ρ– Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΈ Ρ—Ρ— Π΄ΠΎ Π·Π°Π³Π°Π»ΡŒΠ½ΠΎΡ— маси.
    Π£ Π½Π΅Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΎΠΌΡƒ посуді Π·Π±ΠΈΡ‚ΠΈ пасту Ρ‚Π°Ρ…Ρ–Π½Ρ– Π· Π»ΠΈΠΌΠΎΠ½Π½ΠΈΠΌ соком, ΠΌΠ΅Π»Π΅Π½ΠΈΠΌ ΠΏΠ΅Ρ€Ρ†Π΅ΠΌ Ρ– ΡΡ–Π»Π»ΡŽ. Π”ΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΈ Π² Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Ρƒ ΡΡƒΠΌΡ–Ρˆ 3 Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ Ρ‚Π΅ΠΏΠ»ΠΎΡ— Π²ΠΎΠ΄ΠΈ.
  6. Π“ΠΎΡ‚ΠΎΠ²ΠΈΠΉ салат Π²ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Π°ΡŽΡ‚ΡŒ Π² Ρ‚Π°Ρ€Ρ–Π»ΠΊΡƒ Ρ– ΠΏΠΎΠ»ΠΈΠ²Π°ΡŽΡ‚ΡŒ Π·Π°ΠΏΡ€Π°Π²ΠΊΠΎΡŽ. Π—Π²Π΅Ρ€Ρ…Ρƒ ΠΊΠΎΠΌΠΏΠΎΠ·ΠΈΡ†Ρ–ΡŽ ΠΏΡ€ΠΈΠΊΡ€Π°ΡˆΠ°ΡŽΡ‚ΡŒ свіТими ΠΏΡ–Π²ΠΊΡ–Π»ΡŒΡ†ΡΠΌΠΈ рСдису.

Π—Π°Π»Π΅ΠΆΠ½ΠΎ Π²Ρ–Π΄ густоти пасти ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΈ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅ Π²ΠΎΠ΄ΠΈ. НамагайтСся Π΄ΠΎΠ΄Π°Π²Π°Ρ‚ΠΈ Π²ΠΎΠ΄Ρƒ поступово, Ρ‰ΠΎΠ± досягти ΠΏΡ€Π°Π²ΠΈΠ»ΡŒΠ½ΠΎΡ— консистСнції Π·Π°ΠΏΡ€Π°Π²ΠΊΠΈ.

Π‘ΠΌΠ°Ρ‡Π½ΠΎΠ³ΠΎ!

Π’Ρ€ΠΈΠΌΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ‰Π΅ Ρ†Ρ–ΠΊΠ°Π²ΠΈΠΉ Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚: Π‘Π°Π»Π°Ρ‚ Π· ΠΊΡƒΡ€ΡΡ‡ΠΎΡŽ ΠΏΠ΅Ρ‡Ρ–Π½ΠΊΠΎΡŽ Ρ‚Π° апСльсинами

1 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠ°2 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ3 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ4 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ5 Π—Ρ–Ρ€ΠΎΠΊ (Поки ΠΎΡ†Ρ–Π½ΠΎΠΊ Π½Π΅ΠΌΠ°Ρ”)
Loading...
ΠŸΠΎΠΊΠ°Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅
Π‘Ρ…ΠΎΠΆΡ– статті

Π—Π°Π»ΠΈΡˆΠΈΡ‚ΠΈ Π²Ρ–Π΄ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π΄ΡŒ

Π’Π°ΡˆΠ° e-mail адрСса Π½Π΅ ΠΎΠΏΡ€ΠΈΠ»ΡŽΠ΄Π½ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈΠΌΠ΅Ρ‚ΡŒΡΡ. ΠžΠ±ΠΎΠ²β€™ΡΠ·ΠΊΠΎΠ²Ρ– поля ΠΏΠΎΠ·Π½Π°Ρ‡Π΅Π½Ρ– *

Close