ЗакускиСалати

Салат з курячим філе, ананасом і зеленою квасолею

Подивіться, як приготувати салат з курячим філе, ананасом і зеленою квасолею. Це гарне самостійне блюдо, легке і свіже, яке відмінно підійде для швидкої вечері.

Особливо цей салат сподобається тим, хто дотримується правил правильного харчування і любить побалувати себе смачними салатами. А ще подивіться, наскільки класно це виглядає!

Інгредієнти:

  • Ананас свіжий 1 штука
  • Куряче філе 150 грамів
  • Квасоля стручкова свіжа 100 грамів
  • Листя зеленого салату ½ пучка
  • Оливкова олія 3 столові ложки
  • Лимонний сік за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль морська дрібна за смаком

Приготування:

  1. Розріжте ананас на 2 половинки. Наріжте м’якуш ананаса на невеликі кубики. Викладіть нарізану м’якуш в чашку і поки відкладіть. Частина ананаса, що залишилася буде служити блюдом для подачі.
  2. Куряче філе наріжте смужками та обсмажте в оливковій олії до золотистого кольору.
  3. Зелену квасолю почистіть, промийте і пробланшуйте 5 хвилин в киплячій підсоленій воді. Перекладіть квасолю в чашку з крижаною водою на 1 хвилину, потім обсушити й наріжте невеликими шматочками.
  4. У салатній мисці змішайте ананас, зелену квасолю, додайте обсмажене куряче філе. Посоліть, поперчіть, додайте лимонний сік, перемішайте.
  5. Викладіть салат в «блюдо» з половинки ананаса і подавайте на стіл.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Салат з болгарським перцем і корейською морквою

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close