
Подивіться, як приготувати салат з курячим філе, ананасом і зеленою квасолею. Це гарне самостійне блюдо, легке і свіже, яке відмінно підійде для швидкої вечері.
Особливо цей салат сподобається тим, хто дотримується правил правильного харчування і любить побалувати себе смачними салатами. А ще подивіться, наскільки класно це виглядає!
Інгредієнти:
- Ананас свіжий 1 штука
- Куряче філе 150 грамів
- Квасоля стручкова свіжа 100 грамів
- Листя зеленого салату ½ пучка
- Оливкова олія 3 столові ложки
- Лимонний сік за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль морська дрібна за смаком
Приготування:
- Розріжте ананас на 2 половинки. Наріжте м’якуш ананаса на невеликі кубики. Викладіть нарізану м’якуш в чашку і поки відкладіть. Частина ананаса, що залишилася буде служити блюдом для подачі.
- Куряче філе наріжте смужками та обсмажте в оливковій олії до золотистого кольору.
- Зелену квасолю почистіть, промийте і пробланшуйте 5 хвилин в киплячій підсоленій воді. Перекладіть квасолю в чашку з крижаною водою на 1 хвилину, потім обсушити й наріжте невеликими шматочками.
- У салатній мисці змішайте ананас, зелену квасолю, додайте обсмажене куряче філе. Посоліть, поперчіть, додайте лимонний сік, перемішайте.
- Викладіть салат в «блюдо» з половинки ананаса і подавайте на стіл.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Салат з болгарським перцем і корейською морквою