
Дивно смачна закуска до будь-якого столу на швидку руку.
Дуже швидко готується, незвичайний незабутній смак. Можна готувати не тільки для своєї родини, таке блюдо чудово прикрасить будь-який святковий стіл.
Інгредієнти:
- Куряча печінка 200 грамів
- Апельсини 1 штука
- Волоські горіхи 2 столові ложки
- Сіль за смаком
- Рослинна олія 40 мілілітрів
- Листя салату 6 штук
- Перець чорний мелений 2 грами
- Яблучний оцет 2 чайні ложки
Приготування:
- Приготуйте всі необхідні для рецепта інгредієнти та приступайте до приготування.
- Ядра волоських горіхів подрібнити в крихту. У невеликому казанку розігріти небагато рослинної олії та закинути курячу печінку.
- Регулярно перемішуючи, обсмажити на не великому вогні, до випарювання водички й легкого підсмажування. За смаком посолити й поперчити.
- З апельсина видалити шкірку, розділити на часточки та очистити від білих плівок. На блюдо розкласти листя салату і розподілити рівномірно половину часточок апельсина.
- Потім викласти підсмажену печінку і по верх неї розкласти решту апельсина і за смаком окропити яблучним оцтом. Ось у нас і вийшов салат з дивним і незвичайним смаком!
Дуже простий рецепт, а салат виходить дивовижний на смак, з пікантним присмаком.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Татарський салат