ЗакускиСалати

Салат з курячою печінкою та апельсинами

Дивно смачна закуска до будь-якого столу на швидку руку.
Дуже швидко готується, незвичайний незабутній смак. Можна готувати не тільки для своєї родини, таке блюдо чудово прикрасить будь-який святковий стіл.

Інгредієнти:

  • Куряча печінка 200 грамів
  • Апельсини 1 штука
  • Волоські горіхи 2 столові ложки
  • Сіль за смаком
  • Рослинна олія 40 мілілітрів
  • Листя салату 6 штук
  • Перець чорний мелений 2 грами
  • Яблучний оцет 2 чайні ложки

Приготування:

  1. Приготуйте всі необхідні для рецепта інгредієнти та приступайте до приготування.
  2. Ядра волоських горіхів подрібнити в крихту. У невеликому казанку розігріти небагато рослинної олії та закинути курячу печінку.
  3. Регулярно перемішуючи, обсмажити на не великому вогні, до випарювання водички й легкого підсмажування. За смаком посолити й поперчити.
  4. З апельсина видалити шкірку, розділити на часточки та очистити від білих плівок. На блюдо розкласти листя салату і розподілити рівномірно половину часточок апельсина.
  5. Потім викласти підсмажену печінку і по верх неї розкласти решту апельсина і за смаком окропити яблучним оцтом. Ось у нас і вийшов салат з дивним і незвичайним смаком!

Дуже простий рецепт, а салат виходить дивовижний на смак, з пікантним присмаком.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Татарський салат

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close