ЗакускиСалати

Салат з куркою, болгарським перцем, капустою

Салат зі свіжої капусти, болгарського перцю, червоної цибулі й вареної курки зі сметанно-гірчичною заправкою доповнить меню, приємно наситить і прикрасить будь-який стіл!

Інгредієнти:

  • Куряче філе 300 грамів
  • Капуста білокачанна 300 грамів
  • Перець болгарський червоний 200 грамів (1 штука)
  • Перець болгарський жовтий 200 грамів (1 штука)
  • Цибуля ріпчаста червона 140 грамів (2 штуки)
  • Цибуля зелена 20 грамів (1 пучок)
  • Сметана 2-3 столові ложки
  • Гірчиця 1 столова ложка
  • Часник 1 зубчик
  • Сіль на смак
  • Перець чорний мелений на смак

Приготування:

  1. Куряче філе залити холодною водою, після закипання варити на невеликому вогні близько 20-30 хвилин, до готовності. Готове філе остудити в бульйоні.
  2. Цибулю очистити й нарізати півкільцями.
  3. Капусту нашаткувати.
  4. Перець очистити від насіння, видалити плодоніжки. М’якуш перцю нарізати соломкою.
  5. Зелену цибулю дрібно нарізати.
  6. Остигле куряче філе нарізати кубиками.
  7. Всі інгредієнти (зелену і червону цибулю, перець, куряче м’ясо і капусту) викласти в глибокий салатник.
  8. Часник натерти на дрібній тертці або пропустити через прес. Змішати в окремій мисці сметану, гірчицю, сіль, перець і часник.
  9. Додати заправку до інгредієнтів салату.
  10. Добре перемішати.
  11. Салат з куркою, болгарським перцем, капустою і сметанно-гірчичною заправкою готовий.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Овочевий салат з баклажанами й пікантною заправкою

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close