
Салат зі свіжої капусти, болгарського перцю, червоної цибулі й вареної курки зі сметанно-гірчичною заправкою доповнить меню, приємно наситить і прикрасить будь-який стіл!
Інгредієнти:
- Куряче філе 300 грамів
- Капуста білокачанна 300 грамів
- Перець болгарський червоний 200 грамів (1 штука)
- Перець болгарський жовтий 200 грамів (1 штука)
- Цибуля ріпчаста червона 140 грамів (2 штуки)
- Цибуля зелена 20 грамів (1 пучок)
- Сметана 2-3 столові ложки
- Гірчиця 1 столова ложка
- Часник 1 зубчик
- Сіль на смак
- Перець чорний мелений на смак
Приготування:
- Куряче філе залити холодною водою, після закипання варити на невеликому вогні близько 20-30 хвилин, до готовності. Готове філе остудити в бульйоні.
- Цибулю очистити й нарізати півкільцями.
- Капусту нашаткувати.
- Перець очистити від насіння, видалити плодоніжки. М’якуш перцю нарізати соломкою.
- Зелену цибулю дрібно нарізати.
- Остигле куряче філе нарізати кубиками.
- Всі інгредієнти (зелену і червону цибулю, перець, куряче м’ясо і капусту) викласти в глибокий салатник.
- Часник натерти на дрібній тертці або пропустити через прес. Змішати в окремій мисці сметану, гірчицю, сіль, перець і часник.
- Додати заправку до інгредієнтів салату.
- Добре перемішати.
- Салат з куркою, болгарським перцем, капустою і сметанно-гірчичною заправкою готовий.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Овочевий салат з баклажанами й пікантною заправкою