
Блюдо з середземноморськими мотивами і екзотикою у вигляді американської персеї відомої нам під ім’ям авокадо. Культуру також називають крокодиловою або алігаторовою грушею, «маслом гардемаринів» або «коровою бідняка».
Інгредієнти:
Курка варена 100 грамів
Листя салату 100 грамів
Авокадо 100 грамів
Сир 60 грамів
Оливки 50 грамів
Приготування:
Листя зеленого салату вимити, обсушити і порвати руками.
Нарізати шматочками відварене куряче м’ясо, сир, авокадо – кубиками, оливки – навпіл.
Всі складові перемішати, заправити оливковою олією і викласти на салатні листя. Сіль за смаком.
Порада
Страву можна посипати кунжутом або іншими подрібненими насінням або горішками.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Салат з курячою грудкою і корейською морквою