
Витончене поєднання морепродуктів і авокадо! Цей салат можна вважати й легким, і дуже поживним. Ідеально подавати теплим до келиха білого вина!
Інгредієнти:
- Авокадо 1 штука
- Креветки тигрові 12 штук
- Помідори черрі 10 штук
- Салат зелений 6 листків
- Оливкова олія 2 столові ложки
- Сіль за смаком
- Часник 2 зубчики
- Кінза (коріандр) 1 столова ложка
- Лимони 1/2 штуки
- Перець червоний мелений за смаком
Приготування:
- Оливкову олію розігріти, обсмажити часник, не нарізаючи часточками – це дасть олії аромат. Потім часник прибрати.
- Великі креветки посолити й обсмажити з двох сторін. Для подачі можна насадити на шпажку. Так само можна обсмажити томати черрі, розрізавши їх на половинки.
- Авокадо очистити, видалити кісточку, порізати на часточки. Викласти на тарілки на листя салату.
- Томати черрі й креветки перекласти на листя салату. Посипати рубаною кінзою. Скропити соком лимона.
Смачного!