ЗакускиСалати

Салат з крабовими паличками, кукурудзою і виноградом

Крабові палички й виноград – досить несподіване поєднання, але дуже цікаве. Додавши виноград до крабових паличок, кукурудзі і яйцям, ви отримаєте нові смакові відчуття. Кисло-солодкий виноград вносить оригінальну освіжаючу нотку і додаткову соковитість у звичне блюдо. Готується салат швидко і просто, адже всі інгредієнти, крім яєць, готові до вживання. Та і яйця потрібно лише відварити на круто, а це не складно.

Інгредієнти:

  • Крабові палички 200 грамів
  • Виноград 100 грамів
  • Кукурудза консервована 100 грамів
  • Яйця 2 штуки
  • Майонез 2 столові ложки
  • Сіль 1/3 чайної ложки (на смак)
  • Перець чорний мелений 1/4 чайної ложки (на смак)

Приготування:

  1. Якщо ви будете використовувати сорт винограду без кісточок, то це скоротить час приготування салату.
  2. Яйця відварити на круто (10 хвилин після закипання), потім відправимо в холодну воду.
  3. З банки з консервованою кукурудзою зливаємо рідину.
  4. Крабові палички очистимо від оболонки й наріжемо невеликими шматочками.
  5. Ягоди винограду знімемо з гілочок, промиємо, обсушити й розрізати уздовж на половинки. При необхідності видалимо з винограду кісточки.
  6. Яйця наріжемо невеликими шматочками.
  7. Крабові палички, виноград і нарізані яйця відправимо в миску.
  8. Додамо консервовану кукурудзу, майонез. Посолити й поперчити на смак.
  9. Все акуратно перемішати.
  10. Для подачі викладемо салат на блюдо за допомогою формувального кільця.
  11. Салат з крабовими паличками, кукурудзою і виноградом готовий.
  12. При подачі прикрасимо будь-якою зеленню – петрушкою, базиліком, кропом. Салат готується просто, тому готувати його можна не тільки на свято, але і в сезон винограду кожен день.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Салат з молодої капусти, болгарського перцю і моркви

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close