ЗакускиСалати

Салат з корейської моркви з ковбасою

Простий салат з пікантним смаком до святкового столу!
Існує багато різних рецептів салату з корейською морквою і ковбасою. Головне залишається основа – корейська морква і ковбаса, інші інгредієнти змінюються, доповнюються. Якщо вдома є приготована в домашніх умовах, то можна сказати, що до якогось свята вже не потрібно буде думати, що приготувати до столу, пару простих і «швидких» салатів з неї точно можна зробити. Крім того смак салату з такої домашньої заготівлі точно буде передбачуваний і вдалий, а свято не буде зіпсоване.

Інгредієнти:

  • Корейська морква 150 грамів
  • Варена ковбаса 200 грамів
  • Огірки 1 штука
  • Мариновані огірки 50 грамів
  • Курячі яйця 3 штуки
  • Твердий сир 120 грамів
  • Майонез 3 столові ложки
  • Зелена цибуля 50 грамів
  • Сіль за смаком
  • Кріп 2 грамів

Приготування:

  1. Готуємо інгредієнти. Термічній обробці піддаються тільки курячі яйця. Варимо їх на круто й охолоджуємо. Решта інгредієнти готові до салату. Варені яйця ріжемо великими шматочками, красивіше буде, якщо це будуть маленькі трикутнички.
  2. Варену ковбасу нарізаємо тонкою соломкою. За бажанням і за смаком можна використовувати копчену або напівкопчену ковбасу, вона додасть салату присмак копчення.
  3. Твердий сир, краще взяти більш солоний сорт сиру (не прісний), нарізаємо також тонкою соломкою.
    Для цього салату відмінно підійде зелене перо цибулі, воно освіжає смак салату і на відміну від ріпчастої цибулі не перебиває пікантний присмак корейської моркви.
  4. Свіжий огірок нарізаємо на тонкі половинки кільця. Хоча в салаті ми використовуємо свіжий огірок, можна додати в салат дрібно порізаний або натертий маринований огірок. Він додасть приємну кислянку салату і пом’якшить контраст між гострою корейською морквою та іншими інгредієнтами. Головне, не переборщити з маринованими огірками, щоб вони не забили смак інших інгредієнтів.
  5. Корейську моркву, звичайно, краще використовувати власного приготування, на відміну від готової магазинної, вона точно не зіпсує смак салату. Корейська морква, звичайно, що продається в магазині, теж буває смачна, однак не відомо, коли й в яких умовах була приготовлена.
  6. Всі інгредієнти з’єднуємо в одному салатнику. Злегка присолюємо, але трохи, тому, що корейська морква і маринований огірок містять досить солі.
  7. Заправляємо майонезом. Прикрашаємо четвертинкою вареного яйця, гілочкою свіжого кропу і подаємо до столу. На відміну від листкових салатів цей салат не потрібно вистоювати, даючи час на просочення, можна відразу їсти.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Салат з курячим філе, ананасом і зеленою квасолею

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close