ЗакускиБалати

Π‘Π°Π»Π°Ρ‚ Π· ΠΊΠΎΡ€Π΅ΠΉΡΡŒΠΊΠΎΡ— ΠΌΠΎΡ€ΠΊΠ²ΠΈ ΠΉ ΠΎΠ³Ρ–Ρ€ΠΊΡ–Π²

Π§ΡƒΠ΄ΠΎΠ²ΠΈΠΉ салат Π· яскравими соковитими ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Π°ΠΌΠΈ!
Π‘Π°Π»Π°Ρ‚ Π· ΠΊΠΎΡ€Π΅ΠΉΡΡŒΠΊΠΎΡŽ ΠΌΠΎΡ€ΠΊΠ²ΠΎΡŽ ΠΉ ΠΎΠ³Ρ–Ρ€ΠΊΠΎΠΌ Ρ†Π΅ бСзсумнівно Π²Ρ–Π΄ΠΌΡ–Π½Π½ΠΈΠΉ Π²Π°Ρ€Ρ–Π°Π½Ρ‚ для приготування Ρ‡ΡƒΠ΄ΠΎΠ²ΠΎΠ³ΠΎ салату Π±ΡƒΠΊΠ²Π°Π»ΡŒΠ½ΠΎ Π² Π»Ρ–Ρ‡Π΅Π½Ρ– Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½ΠΈ. Π¦Π΅ΠΉ Ρ„Π°ΠΊΡ‚ Ρ€ΠΎΠ±ΠΈΡ‚ΡŒ ΠΉΠΎΠ³ΠΎ ΡΡ‚Ρ€Π°Π²ΠΎΡŽ Π°-ля “Π½Π° ΡˆΠ²ΠΈΠ΄ΠΊΡƒ Ρ€ΡƒΠΊΡƒ” Π°Π±ΠΎ “Π½Π° ΠΏΠΎΡ€ΠΎΠ·Ρ– гості”.
ΠœΠΎΡ€ΠΊΠ²Π° ΠΏΠΎ-ΠΊΠΎΡ€Π΅ΠΉΡΡŒΠΊΠΈ Ρ…ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ° сама ΠΏΠΎ собі, Ρ†Π΅ Ρ‡ΡƒΠ΄ΠΎΠ²Π° ΡƒΠ»ΡŽΠ±Π»Π΅Π½Π° Π±Π°Π³Π°Ρ‚ΡŒΠΌΠ° закуска, Π°Π»Π΅ Ρ‚Π°ΠΊΠΎΠΆ ΠΊΠΎΡ€Π΅ΠΉΡΡŒΠΊΠ° ΠΌΠΎΡ€ΠΊΠ²Π° Ρ” Ρ…ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠΈΠΌ Π±Π°Π·ΠΎΠ²ΠΈΠΌ ΠΏΡ€ΠΎΠ΄ΡƒΠΊΡ‚ΠΎΠΌ, Π½Π° основі якого ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° ΠΏΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ Π±Π΅Π·Π»Ρ–Ρ‡ Π½Π°ΠΉΡ€Ρ–Π·Π½ΠΎΠΌΠ°Π½Ρ–Ρ‚Π½Ρ–ΡˆΠΈΡ… яскравих Ρ– соковитих салатів.

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • ΠšΠΎΡ€Π΅ΠΉΡΡŒΠΊΠ° ΠΌΠΎΡ€ΠΊΠ²Π° 150 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • ΠžΠ³Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ 2 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊΠΈ
  • ΠŸΠΎΠΌΡ–Π΄ΠΎΡ€ΠΈ 1 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊΠ°
  • МайонСз 100 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Квасоля консСрвована 200 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Π‘Ρ–Π»ΡŒ Π·Π° смаком

ΠŸΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ:

  1. ΠŸΡ–Π΄Π³ΠΎΡ‚ΡƒΠΉΡ‚Π΅ ΠΏΡ€ΠΎΠ΄ΡƒΠΊΡ‚ΠΈ, Π½Π΅ΠΎΠ±Ρ…Ρ–Π΄Π½Ρ– для приготування салату. ΠžΠ³Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ ΠΉ ΠΏΠΎΠΌΡ–Π΄ΠΎΡ€ ΠΏΡ€ΠΎΠΌΠΈΠΉΡ‚Π΅, консСрвовану квасолю Π²Ρ–Π΄ΠΊΠΈΠ½ΡŒΡ‚Π΅ Π½Π° сито, Ρ‰ΠΎΠ± Π²ΠΈΠ΄Π°Π»ΠΈΡ‚ΠΈ Π·Π°ΠΉΠ²Ρƒ Ρ€Ρ–Π΄ΠΈΠ½Ρƒ.
  2. Π£ Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΡƒ ΡΠ°Π»Π°Ρ‚Π½ΠΈΡ†ΡŽ ΠΏΠΎΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ ΠΌΠΎΡ€ΠΊΠ²Ρƒ ΠΏΠΎ-ΠΊΠΎΡ€Π΅ΠΉΡΡŒΠΊΠΈ. Π‘Π°ΠΆΠ°Π½ΠΎ, Ρ‰ΠΎΠ± сік Π· ΠΌΠΎΡ€ΠΊΠ²ΠΈ Ρ‚Π°ΠΊΠΎΠΆ Π±ΡƒΠ² ΠΏΠΎΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π΄Π½ΡŒΠΎ Π²ΠΈΠ»ΡƒΡ‡Π΅Π½ΠΈΠΉ, Ρ‚Π°ΠΊΠΎΠΆ як Ρ– Π· квасолі. ΠŸΡ€ΠΈΡΡƒΡ‚Π½Ρ–ΡΡ‚ΡŒ Π·Π°ΠΉΠ²ΠΎΡ— Ρ€Ρ–Π΄ΠΈΠ½ΠΈ Π² салаті Π²ΠΊΡ€Π°ΠΉ Π½Π΅ Π±Π°ΠΆΠ°Π½ΠΎ.
  3. Π”ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ консСрвовану квасолю.
  4. ΠžΠ³Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ Π½Π°Ρ€Ρ–ΠΆΡ‚Π΅ Π½Π΅Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΈΠΌΠΈ ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΊΠ°ΠΌΠΈ Π΄ΠΎΠ²Ρ–Π»ΡŒΠ½ΠΎΡ— Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΠΈ. Π”ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ Π΄ΠΎ Ρ€Π΅ΡˆΡ‚ΠΈ ΠΏΡ€ΠΎΠ΄ΡƒΠΊΡ‚Ρ–Π² Π² ΡΠ°Π»Π°Ρ‚Π½ΠΈΡ†ΡŽ. ΠŸΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅.
  5. Π”ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ ΠΏΠΎΠΌΡ–Π΄ΠΎΡ€, Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Π½ΠΈΠΉ малСнькими скибочками. НС Π·Π°Π±ΡƒΠ΄ΡŒΡ‚Π΅ Π²ΠΈΠ΄Π°Π»ΠΈΡ‚ΠΈ ΠΏΠ»ΠΎΠ΄ΠΎΠ½Ρ–ΠΆΠΊΠΈ.
  6. Π”ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ Π² салат ΠΌΠ°ΠΉΠΎΠ½Π΅Π·, ΠΏΠΎΡΠΎΠ»Ρ–Ρ‚ΡŒ Π·Π° смаком. Π”ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ Π±ΡƒΠ΄ΡŒ-які прянощі, якщо Ρ” Ρ‚Π°ΠΊΠ΅ баТання. ΠŸΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°ΠΉΡ‚Π΅ салат Ρ– ΠΏΠΎΠ΄Π°Π²Π°ΠΉΡ‚Π΅ Π΄ΠΎ столу.

Π’ якості Π·Π°ΠΏΡ€Π°Π²ΠΊΠΈ для салату Π· ΠΌΠΎΡ€ΠΊΠ²ΠΎΡŽ ΠΏΠΎ-ΠΊΠΎΡ€Π΅ΠΉΡΡŒΠΊΠΈ ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° використовувати Π±ΡƒΠ΄ΡŒ-який ΠΌΠ°ΠΉΠΎΠ½Π΅Π·. Π‘Π΅Ρ€Ρ–Ρ‚ΡŒ Ρ‚ΠΎΠΉ, Ρ‰ΠΎ Π·Π½Π°Ρ…ΠΎΠ΄ΠΈΡ‚ΡŒΡΡ Π² списку прийнятних для Вас ΠΏΡ€ΠΎΠ΄ΡƒΠΊΡ‚Ρ–Π²: Π·Π½Π΅ΠΆΠΈΡ€Π΅Π½ΠΈΠΉ, Π²Π΅Π³Π΅Ρ‚Π°Ρ€Ρ–Π°Π½ΡΡŒΠΊΠΈΠΉ, .. Π―ΠΊ Π»Π°ΠΉΡ‚ Π²Π°Ρ€Ρ–Π°Π½Ρ‚ Ρ‚Π°ΠΊΠΎΠ³ΠΎ блюда ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° Π·Π°ΠΏΡ€Π°Π²ΠΈΡ‚ΠΈ салат Π·Π²ΠΈΡ‡Π°ΠΉΠ½ΠΎΡŽ Π·Π°ΠΏΡ€Π°Π²ΠΊΠΎΡŽ Π· рослинної ΠΎΠ»Ρ–Ρ— Ρ‚Π° соку Π»ΠΈΠΌΠΎΠ½Π° Π· прянощами. Наприклад, Π΄ΡƒΠΆΠ΅ Π΄ΠΎΠ±Ρ€Π΅ ΠΏΡ–Π΄Ρ–ΠΉΠ΄Π΅ Ρ‚Π°ΠΊΠ° ΡƒΠ½Ρ–Π²Π΅Ρ€ΡΠ°Π»ΡŒΠ½Π° ΠΏΡ€ΡΠ½Ρ–ΡΡ‚ΡŒ як ΠΌΠ΅Π»Π΅Π½ΠΈΠΉ Ρ‡ΠΎΡ€Π½ΠΈΠΉ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ.
НСпогано Π±ΡƒΠ΄Π΅ Π΄ΠΎΠΏΠΎΠ²Π½ΠΈΡ‚ΠΈ салат Π· ΠΌΠΎΡ€ΠΊΠ²ΠΎΡŽ ΠΏΠΎ-ΠΊΠΎΡ€Π΅ΠΉΡΡŒΠΊΠΈ ΡΠ²Ρ–ΠΆΠΎΡŽ зСлСнню: ΠΏΠ΅Ρ‚Ρ€ΡƒΡˆΠΊΠΎΡŽ, ΠΊΡ€ΠΎΠΏΠΎΠΌ, ΠΊΡ–Π½Π·ΠΎΡŽ. Π”ΠΎΡΠΈΡ‚ΡŒ Π±ΡƒΠ΄Π΅ ΠΏΡ€ΠΎΠΌΠΈΡ‚ΠΈ зСлСнь, струснути, Π΄Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΎ ΠΏΠΎΠ΄Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΈΡ‚ΠΈ ΠΉ Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΈ Π² салат. Жорсткі стСбла ΠΊΡ€Π°Ρ‰Π΅ використовувати для приготування Ρ–Π½ΡˆΠΈΡ… страв, Π½Π°ΠΏΡ€ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄, для супу, Π±ΠΎΡ€Ρ‰Ρƒ, для ΠΏΡ–Π΄Π»ΠΈΠ²ΠΈ, для соусу, …
ΠšΡ–Π»ΡŒΠΊΡ–ΡΡ‚ΡŒ Ρ– склад Π·Π°Π·Π½Π°Ρ‡Π΅Π½ΠΈΡ… Ρ–Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚Ρ–Π² салату Π½Π΅ Ρ” Π½Π΅Π·ΠΌΡ–Π½Π½ΠΎΡŽ догмою. МоТна (Ρ– ΠΏΠΎΡ‚Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΎ) Π΄ΠΎΠΏΠΎΠ²Π½ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈ блюдо яскравими складовими Π½Π° свій смак.

Π‘ΠΌΠ°Ρ‡Π½ΠΎΠ³ΠΎ!

Π’Ρ€ΠΈΠΌΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ‰Π΅ Ρ†Ρ–ΠΊΠ°Π²ΠΈΠΉ Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚: Π‘Π°Π»Π°Ρ‚ ΠΌΡ–ΠΌΠΎΠ·Π° Π· ΠΊΡƒΡ€ΠΊΠΎΡŽ

1 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠ°2 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ3 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ4 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ5 Π—Ρ–Ρ€ΠΎΠΊ (Поки ΠΎΡ†Ρ–Π½ΠΎΠΊ Π½Π΅ΠΌΠ°Ρ”)
Loading...
ΠŸΠΎΠΊΠ°Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅
Π‘Ρ…ΠΎΠΆΡ– статті

Π—Π°Π»ΠΈΡˆΠΈΡ‚ΠΈ Π²Ρ–Π΄ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π΄ΡŒ

Π’Π°ΡˆΠ° e-mail адрСса Π½Π΅ ΠΎΠΏΡ€ΠΈΠ»ΡŽΠ΄Π½ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈΠΌΠ΅Ρ‚ΡŒΡΡ. ΠžΠ±ΠΎΠ²β€™ΡΠ·ΠΊΠΎΠ²Ρ– поля ΠΏΠΎΠ·Π½Π°Ρ‡Π΅Π½Ρ– *

Close