ЗакускиСалати

Салат з корейської моркви й огірків

Чудовий салат з яскравими соковитими овочами!
Салат з корейською морквою й огірком це безсумнівно відмінний варіант для приготування чудового салату буквально в лічені хвилини. Цей факт робить його стравою а-ля “на швидку руку” або “на порозі гості”.
Морква по-корейськи хороша сама по собі, це чудова улюблена багатьма закуска, але також корейська морква є хорошим базовим продуктом, на основі якого можна приготувати безліч найрізноманітніших яскравих і соковитих салатів.

Інгредієнти:

  • Корейська морква 150 грамів
  • Огірки 2 штуки
  • Помідори 1 штука
  • Майонез 100 грамів
  • Квасоля консервована 200 грамів
  • Сіль за смаком

Приготування:

  1. Підготуйте продукти, необхідні для приготування салату. Огірки й помідор промийте, консервовану квасолю відкиньте на сито, щоб видалити зайву рідину.
  2. У велику салатницю покладіть моркву по-корейськи. Бажано, щоб сік з моркви також був попередньо вилучений, також як і з квасолі. Присутність зайвої рідини в салаті вкрай не бажано.
  3. Додайте консервовану квасолю.
  4. Огірки наріжте невеликими шматочками довільної форми. Додайте до решти продуктів в салатницю. Перемішайте.
  5. Додайте помідор, нарізаний маленькими скибочками. Не забудьте видалити плодоніжки.
  6. Додайте в салат майонез, посоліть за смаком. Додайте будь-які прянощі, якщо є таке бажання. Перемішайте салат і подавайте до столу.

В якості заправки для салату з морквою по-корейськи можна використовувати будь-який майонез. Беріть той, що знаходиться в списку прийнятних для Вас продуктів: знежирений, вегетаріанський, .. Як лайт варіант такого блюда можна заправити салат звичайною заправкою з рослинної олії та соку лимона з прянощами. Наприклад, дуже добре підійде така універсальна пряність як мелений чорний перець.
Непогано буде доповнити салат з морквою по-корейськи свіжою зеленню: петрушкою, кропом, кінзою. Досить буде промити зелень, струснути, дрібно подрібнити й додати в салат. Жорсткі стебла краще використовувати для приготування інших страв, наприклад, для супу, борщу, для підливи, для соусу, …
Кількість і склад зазначених інгредієнтів салату не є незмінною догмою. Можна (і потрібно) доповнювати блюдо яскравими складовими на свій смак.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Салат мімоза з куркою

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close